krožniki za torto

12 items total
Desertni krožnik PILAR, ⌀ 14 cm, kaki, keramika, Blomus
9,69 €
BM63981
Desertni krožnik PILAR, ⌀ 14 cm, svetlo siva, keramika, Blomus
9,69 €
BM63982
Desertni krožnik PILAR, ⌀ 14 cm, temno siva, keramika, Blomus
9,69 €
BM63983
Desertni krožnik PILAR, 20 cm, kaki, Blomus
12,75 €
BM63704
Desertni krožnik PILAR, 20 cm, siv, Blomus
Desertni krožnik PILAR, 20 cm, siv, Blomus
Na zalogi na spletu (20 pcs)
12,75 €
BM63715
Desertni krožnik PILAR, 20 cm, temno siva, keramika, Blomus
12,75 €
BM63962
Krožnik za tapas PILAR, 10 cm, kaki, Blomus
6,63 €
BM63989
Krožnik za tapas PILAR, 10 cm, svetlo siva, keramika, Blomus
6,63 €
BM63990
Krožnik za tapas PILAR, 10 cm, temno siva, keramika, Blomus
6,63 €
BM63991
Desertni krožnik PILAR, ⌀ 14 cm, krem, keramika, Blomus
9,69 €
BM63980
Desertni krožnik PILAR, 20 cm, krem, Blomus
12,75 €
BM63693
Krožnik za tapas PILAR, 10 cm, krem, keramika, Blomus
6,63 €
BM63988

Krožniki za torte - zasnovani za vse vaše sladke sanje

Kaj so krožniki za torte?

Krožniki za torte so krožniki, ki so posebej zasnovani za serviranje tort in sladic. Pogosto imajo ravno površino, na katero lahko položite torto, in so manjši od običajnih krožnikov. Krožniki za torte so lahko stekleni, keramični, keramični ali plastični.

Za kaj se uporabljajo krožniki za torte?

Krožniki za torte se uporabljajo za serviranje tort in drugih pečenih izdelkov ali sladkarij, kot so pecivo, piškoti ali kolački. Zaradi elegantnega videza in priročne velikosti, ki je kot nalašč za vse vrste hrane s prsti, se pogosto uporabljajo tudi za zajtrk, sendviče, kosila in posebne dogodke, kot so rojstni dnevi, poroke in prazniki.

Kako pripraviti sladico kot kuharski mojster?

Ne glede na to, ali ste domači kuhar ali kuhar z Michelinovo zvezdico, morate biti pozorni na vsako podrobnost in sladice postreči na eleganten način. To je nekaj splošnih smernic, ki vam bodo pomagale, da sladico pripravite kot profesionalec:

  • Izberite ustrezen desertni krožnik: Začnite s čistim krožnikom, ki dopolnjuje barve in teksture vaše sladice (za veliko izbiro barv in glazur si oglejte ponudbo krožnikovMIJ )
  • Ocenite celotno zasnovo sladice in se odločite, kje boste razporedili različne sestavne dele. Za lažjo vizualizacijo načrta naredite skico na papirju.
  • Preden na krožnik položite sladico, ga premažite z omako. Z žlico ali stekleničko za stiskanje oblikujte vzorec ali vzorec. Če boste uporabili omako, bo vaša sladica na krožniku boljšega okusa in videza.
  • Dodajte hrustljavost: Dobro je, če ima vaša sladica različne teksture. Če želite sladici dodati hrustljavost, uporabite hrustljav preliv, na primer mandlje ali piškotne drobtine. preliv enakomerno porazdelite po sladici.
  • Uporabite kontrastne barve: Uporabite kontrastne barve, da bo vaša sladica vizualno privlačna. Če je vaša sladica bela, uporabite na primer svetlo omako ali okras, da bi ji dodali vizualno privlačnost.
  • Bodite pozorni na velikost porcij: Pri postrežbi sladic je pomembna velikost porcije. Če želite pripraviti enako velike obroke, uporabite skodelico ali zajemalko.
  • Na krožnik za torto položite nekaj okraskov, da jo zaključite in izboljšate celotno predstavitev. To je lahko košček sadja, kakav v prahu ali list mete.

Naši krožniki za torte so vrhunski izdelki priznanih proizvajalcev, kot so Blomus in Revol. Ponujamo tudi odlična stojala za torte in elegantne strežnike za torte. Morda si boste želeli ogledati tudi komplete vilic za sladice in nožev za pecivo.