Kuhinjski merilniki časa

6 items total
Kuhinjski časomer, magnetni, WMF
Kuhinjski časomer, magnetni, WMF
Na zalogi na spletu (8 pcs)
16,90 €
WM0608927390
Kuhinjski časomer CLIPSO X1060007, Tefal
26,99 € –14 %
Kuhinjski časomer CLIPSO X1060007, Tefal
Na zalogi na spletu (1 pcs)
23 €
TEFX1060007
Kuhinjski časomer PREMIUM ONE, WMF
Kuhinjski časomer PREMIUM ONE, WMF
Na zalogi na spletu (39 pcs)
18,80 €
WM0799766040
Kuhinjski časomer, 6 cm, magnetna, Eva Solo
38 € –13 %
32,90 €
ES567770
Kuhinjski časomer NORDIC KITCHEN, Eva Solo
Kuhinjski časomer NORDIC KITCHEN, Eva Solo
Na zalogi na spletu (32 pcs)
44,90 €
ES520418
Kuhinjski časomer, digitalni, WMF
Kuhinjski časomer, digitalni, WMF
Na zalogi na spletu (17 pcs)
27,60 €
WM0608901040

Kuhinjski časovniki - uporabno orodje za upravljanje časa kuhanja in spremljanje obrokov

Kaj je kuhinjski časovnik/časomer za jajca?

Kuhinjski časovnik, pogosto znan kot jajčni časovnik, je kuhinjski pripomoček, ki vam pomaga spremljati čas kuhanja. Ime "časovnik za jajca" izhaja iz dejstva, da so se prvi časovniki uporabljali za merjenje časa pri kuhanju jajc , vendar jih lahko uporabite za številna opravila, ki zahtevajo natančno merjenje časa.

Kako delujejo kuhinjski časovniki?

Kuhinjski časovniki odštevajo in prikazujejo preostali čas. Pred prvo uporabo je treba prebrati navodila proizvajalca, saj je pogosto treba izbrati najdaljši razpoložljivi čas in šele nato časomer premakniti nazaj na želeni čas.

Ali potrebujem kuhinjski časovnik?

Kuhinjski časovniki so pogosto vgrajeni v kompleksnejše kuhinjske aparate, kot so mikrovalovne pečice ali pečice. Običajno imate tudi časovnik v pametnem telefonu, vendar se lahko poseben, neodvisen kuhinjski časovnik izkaže za zelo uporabnega, zlasti če so recepti, ki jih uporabljate, zapleteni ali če kuhate več stvari naenkrat.

Poleg tega lahko kuhinjski časomer namestite skoraj kamor koli - nekatere lahko obesite na kljuko, drugi imajo magnet za pritrditev na magnetne površine in - kar je najpomembneje - časomer lahko vzamete s seboj v drugo sobo in počnete kaj drugega, medtem ko še vedno spremljate čas kuhanja.

Poleg tega so kuhinjski časovniki zaradi svoje sodobne, pogosto smešne oblike odlično darilo za vse kuharske navdušence, ki želijo vedno doseči brezhibne rezultate svojih kuharskih izzivov.

Ali v profesionalnih kuhinjah in pri kuharjih uporabljajo časovnike za jajca?

Za pripravo izvrstnih jedi mora profesionalni kuhar pripraviti več sestavin hkrati, sledenje vsem pa je lahko zelo naporno.

Z naložbo v visokokakovostne kuhinjske časovnike ali termometre za živila, ki jih najdete tudi na spletnem mestu Kulina, lahko hkrati opravljate več nalog in vedno veste, kdaj je vsaka jed pripravljena do popolnosti. Pri merjenju časa poskrbite, da boste skuhali točno določeno količino hrane, ki naj bi jo skuhali v določenem časovnem obdobju, za kar boste morda potrebovali tudi kuhinjsko tehtnico.

Na spletnem mestu Kulina ponujamo vrsto kuhinjskih časovnikov vrhunskih proizvajalcev, kot so Eva Solo in WMF ki ustrezajo vašim potrebam in okusom. Izberite kuhinjski časovnik, ki vam je najbolj všeč, in pozabite na prekuhan riž in zelenjavo.