Kozarec za martini SOMMELIERS MARTINI, 210 ml, Riedel

Code: RD440017
Sale Sticker
Brand: Riedel
86 € –20 %
Kozarec za martini SOMMELIERS MARTINI, 210 ml, Riedel
86 € –20 % 68,80 €
Razprodano
The item has been sold out…

Serija SOMMELIERS:

Detailed information

Product detailed description

Serija SOMMELIERS:

Claus Riedel je prvo serijo kozarcev za poznavalce predstavil leta 1973 v Orvietu v sodelovanju z italijanskim združenjem sommelierjev A.I.S. (Associazione Italiana Sommeliers). Serija vključuje 10 različnih velikosti.

Od tega trenutka se je svet vina temeljito spremenil.

V različnih regijah in na različnih celinah se danes pridelujejo vina, ki jih takrat še ni bilo ali pa so bila povsem neznana. Zato je razvoj serije Sommeliers nadaljeval njegov sin Georg Riedel, dokler Sommeliers ni postal obsežna "vitrum-vinoteka" na najvišji ravni tehničnega razvoja.

Leta 1991 je Robert Parker, urednik revije Wine Advocate, zapisal: "Najboljša očala, tako s tehničnega vidika kot z vidika največjega užitka, so očala podjetja Riedel. Učinek, ki ga ti kozarci dajejo vrhunskemu vinu, je resnično izjemen. Ne morem dovolj izraziti, kako veliko razliko naredi."

Zaradi svetovnega povpraševanja je serija Sommeliers zdaj absolutno najboljša serija kozarcev za vino in najuspešnejša serija ročno pihanih kozarcev za vino na svetu. Vsak kozarec je izdelan posebej: zgornji del je pihan v kalupu, pecelj in podstavek pa sta oblikovana ročno v skladu s proizvodnimi postopki, razvitimi v začetku 20. stoletja.

Steklarji uporabljajo svoje talente, njihove spretnosti in skrb so bistvenega pomena za to, da serija Sommeliers dobi obrtniško dovršenost, ki jo kupci pričakujejo. Sommelierji so izdelani iz stekla z več kot 24-odstotno vsebnostjo svinca.

Additional parameters

Category: kozarci za vino
Weight: 0.31 kg
Material: Steklo
Vrsta izdelka: Kozarci
Kolekcija: Riedel Sommeliers
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: