Vstavek za tlačni lonec VITAVIT, 26 cm, neperforiran, Fissler

Code: FS61070000820
Brand: Fissler
38 €
Na zalogi na spletu (2 pcs)

Neperforiran vložek je zasnovan za tlačne lonce vitavit® s premerom 26 cm. S tem dodatkom lahko v loncu pripravljate tudi hrano s sokom ali jo odmrzujete v vložku.

Detailed information

Product detailed description

Neperforiran vložek je zasnovan za tlačne lonce vitavit® s premerom 26 cm. S tem dodatkom lahko v loncu pripravljate tudi hrano s sokom ali jo odmrzujete v vložku.

Na vsake 3 sekunde se po vsem svetu proda 1 izdelek Fissler!

Fissler GmbH je največji nemški proizvajalec gospodinjskih in kuhinjskih pripomočkov. Prek svojih prodajnih pisarn deluje na vseh celinah sveta v več kot 80 državah. Oznaka "Superbrand iz Nemčije" upravičeno uvršča Fissler med najbolj vplivna žganja. Večdesetletna osredotočenost na inovacije in razvoj upravičeno prispeva k proizvodnji izdelkov, ki vam omogočajo, da pogosto dolgočasne tehnološke procese doživite na igriv in nov način. Kupci vsako leto nestrpno pričakujejo nove izdelke, ki jih bodo zabavali. Fissler je pionir novih trendov, kar dokazujejo številni patenti in nagrade za oblikovanje. Omeniti velja tudi nadzorno upravljanje, ki poteka skozi celoten proizvodni proces v skladu s strogimi standardi. Sodobne proizvodne tehnologije in nova kontrolna orodja zagotavljajo najvišjo kakovost. Podjetje Fissler že več kot 170 let gradi na treh ključnih stebrih - tehnološkem znanju, popolni proizvodnji in veliki inovativnosti. Vseh 700 zaposlenih ima v mislih en sam cilj - izdelek, prilagojen strankinim potrebam. Kuhanje mora navdušiti naše stranke! Izdelano v Fissler (Nemčija)

Additional parameters

Category: Dodatk za lonce
Weight: 0.56 kg
Vrsta izdelka: Dodatki za lonce
Margin: D
Velikost: 26 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: