Nož za obrezovanje in lupilec zelenjave TWIN GRIP, rdeč, Zwilling

Code: ZW38634000
Brand: ZWILLING
20,49 € –26 %
Nož za obrezovanje in lupilec zelenjave TWIN GRIP, rdeč, Zwilling
20,49 € –26 % 15 €
Na zalogi na spletu (3 pcs)

Komplet Zwilling vključuje nož za lupljenje s kratkim rezilom dolžine 9 cm in lupilec zelenjave. Rezilo noža je izdelano iz posebne mešanice nerjavečega jekla s trdoto 57 HRC. Priporočljivo je ročno pranje.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Komplet iz kolekcije Twin Grip podjetja Zwilling vključuje lupilec zelenjave in nož za lupljenje s kratkim ravnim rezilom dolžine 9 cm, ki je primeren za lupljenje, obrezovanje in rezanje manjšega sadja in zelenjave. Škarje za lupljenje krompirja so idealne za krompir ter drugo sadje in zelenjavo.

Nož je skovan iz enega kosa jekla, zato je brez zvarov in spojev. Je popolnoma uravnotežen, varen in enostaven za delo. Rezilo je utrjeno z zamrzovanjem. Nož ima dolgotrajno ostrino, ki jo zlahka obnovite z ročnim brušenjem, poliranjem in laserskim nadzorom.

Ročaj je ergonomsko oblikovan, nevpojen in izdelan iz trpežne sintetike. Zaščita uravnoteži nož in ščiti prste pri rezanju. Rezilo je izdelano iz posebne mešanice nemškega nerjavečega jekla, kroma in ogljika s trdoto približno 57 HRC (Rockwellova lestvica). Nož je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, vendar priporočamo nežnejše ročno pranje. Ostrino in dolgo življenjsko dobo noža lahko zagotovite z rednim vzdrževanjem z brusilnikom in brusilnim kamnom. Za varno in priročno shranjevanje uporabite blok za nože.

Pošiljamo v dveh delovnih dneh po naročilu.

SPECIFIKACIJE

Paket vsebuje:

1 x lupilec zelenjave

1 x nož za lupljenje, dolžina rezila 9 cm, dolžina rezila 19,5 cm, višina rezila 1,5 cm, teža 20 g

Material : mešanica nerjavečega jekla, kroma in ogljika (rezilo), sintetika (ročaj)

Barva: srebrna, rdeča

Garancija: 50 let za rezilo, drugi deli 2 leti

PREDNOSTI IN SLABOSTI

plus

Nož je skovan iz enega kosa posebnega nemškega nerjavečega jekla s trdoto 57 HRC.

Popolno ravnotežje noža omogoča enostavno in varno rokovanje.

Dolgotrajna ostrina zaradi ročnega ostrenja, poliranja in laserskega nadzora.

Ergonomsko oblikovan ročaj z varovalom, ki uravnoteži nož in ščiti prste.

Vključuje lupilec za lupljenje sadja in zelenjave.

PRAKTIČNI NASVETI

Primerno zapomivanje v pomivalnem stroju : da, vendar priporočamo nežnejše ročno pranje

Vzdrževanje nožev Zwilling

Pranje in čiščenje

Zwillingovi noži so zaradi posebne formule visokokakovostnega jekla primerni za pomivanje v pomivalnem stroju noži ne smejo biti izpostavljeni temperaturam nad 55 °C in se ne sme dotikati drugih predmetov (loncev, jedilnega pribora, drugih nožev). Čistila za pomivalne stroje pogosto vsebujejo agresivne kemikalije, ki lahko poškodujejo površino jekla in ročaja, hkrati pa skrajšajo življenjsko dobo rezil in skrajšajo čas, v katerem ohranijo svojo visoko ostrino. Ročno pomivanje je do nožev nežnejše, zato ga priporočamo. Nože umijte z mlačno vodo in blagim detergentom z mehko stranjo gobice.

Podloga za rezanje

Priporočamo uporabo prožne deske za rezanje - lesene, silikonske ali plastične. Pretrdi materiali, kot so steklo, granit ali keramika, lahko v določenih okoliščinah poškodujejo rezilo in rezalni rob.

Brušenje / ostrenje

Vsak nož, tudi najboljši, prej ali slej izgubi prvotno ostrino in ga je treba nabrusiti. Ker je tup nož nevarnejši od ostrega, priporočamo, da nože redno ostrite. Če se na nožu pojavi "zob" ali deformacija, priporočamo, da nož čim prej zaupate strokovnjaku (preizkušeni jedilni pribor).
Za brušenje priporočamo uporabo originalnih brusilnikov, brusilnih kamnov in brusilnih ploščic Zwilling.

Varno shranjevanje

Nože shranjujte na varnem mestu (izven dosega otrok) in vedno pazite, da je ročaj obrnjen proti vam in ne proti rezilu. Rezila se med skladiščenjem ne smejo dotikati drug drugega.
V leseni blok za nože ali na magnetno ploščico vedno postavite le očiščene in posušene nože.

Pravi nož

Vedno uporabite pravi nož - velikost in struktura sestavin, ki jih obdelujete (meso, zelenjava, ribe, pecivo), se zelo razlikujeta, zato za vsako sestavino uporabite posebno tehniko rezanja in s tem poseben nož.

Vir: www.vasekuchyne.cz

Additional parameters

Category: Seti nožev
Weight: 0.1 kg
Barva: Rdeča
Dolžina rezila: 9 cm
Število kosov v kompletu: 2 kos
Vrsta izdelka: Noži za posebne namene
Informacije o izdelku: Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Margin: E
Velikost: 9 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.