Nož za obrezovanje CLASSIC 14 cm, črna, Wüsthof
Code: WU1040101914100 dnevno vračiloBrez težav in brezplačno
Certified shop: 9,1 / 10200+ preverjenih ocen
Odprema še isti danNaročila pred 12.00
50 000+ ocen izdelkovod naših strank
Product detailed description
Glavne prednosti:
- nož za paradižnik je idealno orodje za natančno rezanje paradižnika, sira in sadja
- drobno nazobčano rezilo zlahka prodre skozi trdo kožo, skorjico ali lupino, ne da bi poškodovalo občutljivo notranjost živil
- viličasta konica noža je zasnovana tako, da omogoča lažje zajemanje in serviranje tanko narezanih sestavin
- nož je idealen za domače kuharje, ki iščejo zanesljivo orodje za vsakodnevno uporabo, ki združuje tradicionalno izdelavo in sodobno tehnologijo
- zaradi svoje vsestranskosti in vzdržljivosti je nepogrešljivo orodje za vse, ki cenijo kakovost in natančnost pri pripravi hrane
- rezilo je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla s trdoto 58 HRC za dolgotrajno ostrino in odpornost proti koroziji
- ergonomski ročaj iz trpežnega sintetičnega materiala je trdno pritrjen s tremi zakovicami, kar omogoča udoben oprijem in zagotavlja varnost med uporabo
- lahka in uravnotežena zasnova noža omogoča enostavno rokovanje, kar boste cenili pri pripravi hrane, ki zahteva natančnost in prefinjenost
- del serije CLASSIC blagovne znamke Wüsthof, ki je znana po svoji kakovosti in zanesljivosti na področju kuhinjskih nožev
- izdelani v Solingenu v Nemčiji, mestu z dolgoletno tradicijo proizvodnje vrhunskih nožev
Dodatne informacije:
- dolžina rezila: 14 cm
- material: nerjaveče jeklo, sintetika (ročaj)
- ni primeren za pomivalni stroj, priporočljivo je le ročno pranje
Additional parameters
| Category: | Noži za obrezovanje | 
|---|---|
| Weight: | 0.135 kg | 
| EAN: | 4002293104560 | 
| Barva: | Črna | 
| Material: | Nerjaveče jeklo | 
| Dolžina rezila: | 14 cm | 
| Vrsta izdelka: | Noži za posebne namene | 
| Kolekcija: | WÜSTHOF Classic | 
| Margin: | C | 
| K překladu: | CZ AUTO | 
| Proizvajalec: | WÜSTHOF | 
| Margin-category: | B | 
Be the first who will post an article to this item!
                Add a comment