Ponev za cvrtje MINI COOKWARE, 18 cm, WMF

Code: WM0718816021
Sale Sticker
Brand: WMF
40 € –20 %
Ponev za cvrtje MINI COOKWARE, 18 cm, WMF
40 € –20 % 32 €
Razprodano
The item has been sold out…

Mini ponev s premerom 18 cm je praktična za cvrtje. Zaradi univerzalnega dna TransTherm® ga lahko uporabljate na vseh vrstah štedilnikov, tudi indukcijskih. Lonce (in ponve) lahko zlagate na kupe, da prihranite prostor. Ima tudi nelepljivo površino PermaDur, kar pomeni, da je ni mogoče uporabiti v pomivalnem stroju ali pečici.

Detailed information

Product detailed description

Mini ponev s premerom 18 cm je praktična za cvrtje. Zaradi univerzalnega dna TransTherm® ga lahko uporabljate na vseh vrstah štedilnikov, tudi indukcijskih. Lonce (in ponve) lahko zlagate na kupe, da prihranite prostor.

Lonci in ponve iz serije WMF Mini so nepogrešljivi za zelo majhne porcije ali za enočlanska gospodinjstva. Posode mini velikosti s svojimi posameznimi deli prihranijo prostor, zbirka pa je zelo široka. V tej seriji boste našli vse, kar se nanaša na majhna praktična gospodinjska orodja, od pekača do servirne posode.

Tako kot običajna serija posode je tudi posoda Mini narejena iz visokokakovostnega in zelo trpežnega kromargana® (nerjavno jeklo 18/10) in je opremljena z univerzalno osnovo TransTherm® za vse vrste kuhalnih plošč. Mini posodice imajo visok sijaj in so mojstrsko izdelane do najmanjših podrobnosti.

Additional parameters

Category: Univerzalne ponve za cvrtje
Weight: 0.76 kg
Material: Nerjaveče jeklo
Vrsta izdelka: Univerzalna ponev
Informacije o izdelku: Primerno za indukcijski štedilnik
Kolekcija: WMF Mini
Margin: E
Velikost: 18 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: