Pekač za pečico, 42 x 27 cm, rdeče bordo barve, Emile Henry

Code: EH349654
63,07 € –7 %
Pekač za pečico, 42 x 27 cm, rdeče bordo barve, Emile Henry
63,07 € –7 % 58,30 €
Razprodano
The item has been sold out…

Praktičen v kuhinji, eleganten na mizi

Detailed information

Product detailed description

Praktičen v kuhinji, eleganten na mizi

Keramične posode za peko Emile Henry niso le zanesljivi pomočniki v kuhinji, temveč bodo zaradi svoje elegantne oblike zagotovo v središču pozornosti tudi za mizo. Izboljšana in elegantnejša zasnova ročajev, ki gladko prehajajo z roba posode, omogoča zlaganje. Poleg tega bo vsakdo cenil enostavno rokovanje. Posode za peko v čudovitih barvah, ki jih navdihujejo Francija in najnovejši trendi, lahko med seboj poljubno kombinirate in tako ustvarite sveže kombinacije v kuhinji in za mizo. Izbirate lahko med več velikostmi, prilagojenimi lazanji, musaki, ocvrtemu krompirčku ali sladkim krompirjevim ocvrtkom. Keramika High Resistance® poskrbi, da hrana ostane topla še dolgo po tem, ko jo vzamete iz pečice, zato lahko v jedi uživate še malo dlje.

Emile Henry je zaradi tehnologije High Resistance® odporen na udarce in praske, zato lahko hrano ne le pečete, temveč tudi porcionirate in servirate. Vse posode lahko uporabljate v mikrovalovni pečici. Ko ga vzamete iz zamrzovalnika , ga lahko takoj postavite v pečico ali mikrovalovno pečico. Ta posoda ni namenjena uporabi na neposrednih virih toplote, kot so plinske ali električne kuhalne plošče. Vsa posoda Emile Henry je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Odporen je na temperature do 270 °C.

Emile Henry je tradicionalna francoska blagovna znamka , ki že od leta 1850 gospodinjstvom dobavlja kakovostno burgundsko keramiko. Vsi izdelki so večinoma izdelani ročno, zato je vsak kos izviren. Žigosana oznaka na spodnji strani, npr. JN3 ni številka vašega vrča ali kalupa, temveč podpis obrtnika in bežen spomin na trenutek, ko je bil izdelek ustvarjen v Marcignyju v Franciji.

Additional parameters

Category: Posode za pečenje v pečici
Weight: 2.6 kg
Barva: Rdeča
Material: Keramika
Vrsta izdelka: Posoda za peko v pečici
Kolekcija: Emile Henry Burgundy
Margin: D
Velikost: 42 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: