Polavtomatski kavni aparat KitchenAid

7 items total
Polavtomatski kavni avtomat 5KES6403EBM, mat črne barve, KitchenAid KA5KES6403EBM
Polavtomatski kavni avtomat 5KES6403EDG, mat siva barva, KitchenAid KA5KES6403EDG
Polavtomatski kavni avtomat ARTISAN 5KES6503EOB, črne barve, KitchenAid KA5KES6503EOB
Polavtomatski kavni avtomat ARTISAN 5KES6503ESX, nerjaveče jeklo, KitchenAid KA5KES6503ESX
Polavtomatski kavni avtomati ARTISAN 5KES6503EAC, mandelj, KitchenAid KA5KES6503EAC
Polavtomatski kavni avtomati ARTISAN 5KES6503EER, kraljevsko rdeča, KitchenAid KA5KES6503EER
Polavtomatski kavni avtomati ARTISAN 5KES6503EMS, srebrno-siv, KitchenAid KA5KES6503EMS

Izboljšajte svojo izkušnjo s kavo z delno avtomatskimi kavnimi aparati KitchenAid!

Potopite se v umetnost priprave kave z izbranimi delno avtomatskimi kavnimi aparati KitchenAid. Ti aparati so zasnovani, da predefinirajo vašo vsakodnevno rutino pitja kave, združujejo obrtniško spretnost s tehnologijo in ponujajo skodelico popolnosti v vsakem pripravljenem napitku.

Doživite popoln nadzor, ko premaknete vzvod, da iztisnete bogat in aromatičen espresso. Natančno izdelani delno avtomatski kavni aparati KitchenAid vam omogočajo nastavitev vsakega vidika procesa priprave, od tlaka in pretoka vode do časa ekstrakcije, kar zagotavlja personalizirano in izjemno izkušnjo s kavo.

Potopite se v svet ročne priprave kave, kjer vsak poteg vzvoda ustvari simfonijo okusov. Ali ste izkušen barista ali domači navdušenec nad kavo, delno avtomatski kavni aparati KitchenAid vam nudijo orodja za eksperimentiranje in ustvarjanje kave, ki ustreza vašim edinstvenim preferencam okusa.

Zasnovani tako za funkcionalnost kot tudi za vizualno privlačnost, ti aparati dodajo eleganten pridih vašemu kuhinjskemu pultu. S svojim elegantnim dizajnom in visokokakovostnimi materiali so izjaven kos, ki dopolnjuje vsak interier, hkrati pa zagotavlja profesionalne rezultate.

Raziščite različne funkcije, vključno z začetno infuzijo, PID nadzorom temperature in prilagodljivimi nastavitvami tlaka. S delno avtomatskimi kavnimi aparati KitchenAid ne pripravljate le kave; ustvarjate izkušnjo, ki praznuje umetnost priprave kave.

Sprostite notranjega barista v sebi in uživajte v potovanju priprave kave s delno avtomatskimi kavnimi aparati KitchenAid. Oglejte si našo zbirko že danes in naredite prvi korak proti popolni pripravi kave v udobju svojega doma. Dvignite svoje jutro na novo raven, poteg vzvoda za potegom.