Kozica SNACK SET, 12 cm, Fissler

Code: FS816612100
Brand: Fissler
55,50 €
Na zalogi na spletu (4 pcs)

Komplet za prigrizke Fissler je namenjen majhnim gospodinjstvom. Majhna prostornina posode omogoča pripravo 1-2 obrokov, zato je kuhanje tako varčno. Velikost posode mora biti vedno usklajena s količino porcij, ki jih boste kuhali. S kompletom prigrizkov Fissler lahko opremite svoje prvo študentsko stanovanje, samsko gospodinjstvo ali pa razveselite starejše ali mladoporočenca.

Detailed information

Product detailed description

Komplet za prigrizke Fissler je namenjen majhnim gospodinjstvom. Majhna prostornina posode omogoča pripravo 1-2 obrokov, zato je kuhanje tako varčno. Velikost posode mora biti vedno usklajena s količino porcij, ki jih boste kuhali. S kompletom prigrizkov Fissler lahko opremite prvo študentsko stanovanje, samsko gospodinjstvo ali pa razveselite starejše ali mladoporočenca.

  • Majhne količine in visokokakovostna zasnova
  • Zunanji polirani videz in notranji gladek satenast zaključek
  • Kuhinjska posoda iz nerjavečega jekla 18/10
  • Odlična toplotna prevodnost dna
  • Udoben ročaj - ni potrebe po držalu za posodo
  • Odporen na obrabo, odporen na praske
  • Izkrivljen širši rob za čisto nalivanje brez kapljanja
  • SuperThermic podstavek, primeren za vse vire toplote, vključno z indukcijo
  • Lahko se uporablja v pečici
  • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

Komplet za prigrizke je izdelan iz nerjavečega jekla 18/10 (18 % kroma, 10 % niklja, 72 % jekla), ki ga je zelo enostavno čistiti, je higieničen in izjemno odporen proti koroziji. Ročaj med kuhanjem ostane hladen. Zaradi ukrivljenega in širšega roba posode ne pride do nenamernega razlitja.

Popolnoma ravna podlaga SuperThermic je primerna za uporabo na vseh virih, tudi na indukciji. Toplota se razporedi enakomerno, kuhanje pa je energijsko in časovno učinkovito. Notranja površina posode je popolnoma gladka in jo je enostavno očistiti. Povezava med dnom in stenami je vedno polna, brez votlih prostorov. Prehod med dnom in stenami je zaobljen - to boste cenili predvsem pri mešanju goste vsebine, ko je treba s kuhalnico slediti celotnemu obodu posode.

Naši nasveti za energetsko učinkovito kuhanje: če želite kuhati energetsko učinkovito, morate izbrati pravo stopnjo intenzivnosti segrevanja. Hrana v loncu se mora kuhati nežno, tako da iz njega uhaja le malo pare. Preveč pare pomeni, da je treba znižati temperaturo!

Na vsake 3 sekunde se po vsem svetu proda 1 izdelek Fissler!

Fissler GmbH je največji nemški proizvajalec gospodinjskih in kuhinjskih pripomočkov. Prek svojih prodajnih pisarn deluje na vseh celinah sveta v več kot 80 državah. Oznaka "Superbrand iz Nemčije" upravičeno uvršča Fissler med najbolj vplivna žganja. Večdesetletna osredotočenost na inovacije in razvoj upravičeno prispeva k proizvodnji izdelkov, ki vam omogočajo, da pogosto dolgočasne tehnološke procese doživite na igriv in nov način. Kupci vsako leto nestrpno pričakujejo nove izdelke, ki jih bodo zabavali. Fissler je pionir novih trendov, kar dokazujejo številni patenti in nagrade za oblikovanje. Omeniti velja tudi nadzorno upravljanje, ki poteka skozi celoten proizvodni proces v skladu s strogimi standardi. Sodobne proizvodne tehnologije in nova kontrolna orodja zagotavljajo najvišjo kakovost. Podjetje Fissler že več kot 170 let gradi na treh ključnih stebrih - tehnološkem znanju, popolni proizvodnji in veliki inovativnosti. Vseh 700 zaposlenih ima v mislih en sam cilj - izdelek, prilagojen strankinim potrebam. Kuhanje mora navdušiti naše stranke! Izdelano v Fissler (Nemčija)

Additional parameters

Category: Kozice
Weight: 0.48 kg
Barva: Srebrna
Material: Nerjaveče jeklo
Vrsta izdelka: Kozica
Informacije o izdelku: Varno za pečico
Margin: C
Velikost: 12 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: