Stojalo za 3 litoželezne mini lončke, bambus, Staub

Code: ST1190698
Brand: Staub
58,99 € –15 %
Stojalo za 3 litoželezne mini lončke, bambus, Staub
58,99 € –15 % 49,80 €
Na zalogi na spletu (2 pcs)

Elegantno bambusovo stojalo za serviranje za 3 litoželezne mini lončke vrste "Cocotte" francoskega proizvajalca Staub se uporablja za elegantno in praktično ter varno serviranje hrane iz mini lončkov iste blagovne znamke s premerom 10 cm.

Detailed information

Product detailed description

Elegantno bambusovo stojalo za serviranje za 3 litoželezne mini lončke vrste "Cocotte" francoskega proizvajalca Staub se uporablja za elegantno in praktično ter varno serviranje hrane iz mini lončkov iste blagovne znamke s premerom 10 cm.

Stojalo iz bambusa že na prvi pogled navduši z okusnim dizajnom, ki se lepo ujema s katerim koli slogom postavitve in opreme v vaši kuhinji. Stojalo ima 3 okrogle odprtine, v katere se natančno namestijo lonci s premerom 10 cm, in 3 vzdolžne odprtine, v katere lahko med jedjo priročno namestite pokrove. Podstavek iz bambusa lahko preprosto kombinirate z vsemi barvami mini lončkov za še bolj spektakularno predstavitev hrane.

S stojalom lahko varno zaščitite površino mize pred vročimi jedmi, ki ste jih pravkar vzeli iz pečice ali s štedilnika. Mini lončke, nameščene v stojalu, je zelo enostavno in varno prenašati iz kuhinje na mizo brez nevarnosti zažiga ali razlitja vsebine.

  • Dolžina 42 cm, širina 16 cm, višina 5 cm, teža 0,7 kg
  • Za dekorativno in praktično predstavitev hrane
  • 3 mini litoželezni lončki tipa "Cocotte" ⌀ 10 cm se natančno prilegajo stojalu
  • 3 okrogle luknje za lonce, 3 vzdolžne luknje za pokrove
  • Varno ščiti površino mize pred vročimi jedmi, ki jih vzamete iz pečice
  • Enostaven prenos mini stojala za lonce iz kuhinje na mizo
  • Čudovit pripomoček za serviranje, ki se ujema s tradicionalnimi in sodobnimi postavitvami
  • Narejen je iz lesa bambusa

Okrogel litoželezni lonec ⌀ 10 cm francoskega proizvajalca Staub je zanesljiv in brezčasen pomočnik za kuhanje juh, dušenje mesa in zelenjave, peko, pripravo različnih enolončnic, ragu in drugih jedi iz enega lonca. Priprava katere koli jedi v loncu iz emajlirane litine "Cocotte " ni le zelo preprosta, ampak bodo jedi ob večkratni uporabi vedno bolj okusne!

Okrogli lonec Staub je neprecenljiv pomočnik v kuhinji gospodinj, strastnih ljubiteljskih kuharjev in profesionalcev. Čudovita oblika emajlirane ponve ustvarja povezavo med štedilnikom in mizo, zato lahko hrano stilsko postrežete neposredno iz nje. Zaradi odlične akumulacije toplote hrana ostane dovolj topla še dolgo brez dodatnega segrevanja.

Emajlirana notranja površina je mat črne barve in zagotavlja, da se hrana med kuhanjem skoraj ne prijema. Zaradi trdnega, dobro prilegajočega se pokrova z majhnimi izboklinami na notranji strani para kroži v zaprtem krogu. Potrebna vlaga, vse arome in okusi ostanejo varno v loncu tudi med zelo dolgim počasnim kuhanjem in dušenjem. Lonci Cocotte Staub med kuhanjem zadržijo 10 % več vlage kot konkurenčni izdelki! Za hrano si vzemite čas: prav počasno kuhanje omogoča okusen in nežen rezultat.

Francoska blagovna znamka Staub izvira iz regije Alzacija, ki slovi po svoji kulinarični umetnosti in odlični hrani, pripravljeni iz kakovostnih sestavin. Portfelj izdelkov obsega široko paleto kuhinjske posode, namenjene strastnim ljubiteljskim kuharjem in profesionalcem, ki med pripravo najokusnejših jedi iščejo pristnost in osebno, čustveno izkušnjo. Med najbolj znanimi izdelki so emajlirani litoželezni lonci s pokrovi "Cocotte" v različnih barvah, velikostih in oblikah, pa tudi številni drugi robustni izdelki iz litega železa, od ponvic do pekačev in čajnikov.

Izdelki Staub združujejo tradicionalno obrt z najsodobnejšo proizvodno tehnologijo. Visoko kakovost izdelkov cenijo priznani gostinci in kuharji po vsem svetu, zato ste lahko prepričani, da boste s kuhinjsko posodo Staub v svoji kuhinji pričarali najokusnejše dobrote.

Additional parameters

Category: Dodatk za lonce
Weight: 1.5 kg
Material: Bambus
Vrsta izdelka: Dodatki za lonce
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: