Lonec SNACK SET, 12 cm, Fissler

Code: FS812612
Brand: Fissler
47 € –10 %
Lonec SNACK SET, 12 cm, Fissler
47 € –10 % 42 €
Na zalogi na spletu (3 pcs)

Komplet za prigrizke Fissler je namenjen majhnim gospodinjstvom. Majhna prostornina posode omogoča pripravo 1-2 obrokov, zato je kuhanje tako varčno. Velikost posode mora biti vedno usklajena s količino porcij, ki jih boste kuhali. S kompletom prigrizkov Fissler lahko opremite svoje prvo študentsko stanovanje, samsko gospodinjstvo ali pa razveselite starejše ali mladoporočenca.

Detailed information

Product detailed description

Komplet za prigrizke Fissler je namenjen majhnim gospodinjstvom. Majhna prostornina posode omogoča pripravo 1-2 obrokov, zato je kuhanje tako varčno. Velikost posode mora biti vedno usklajena s količino porcij, ki jih boste kuhali. S kompletom prigrizkov Fissler lahko opremite prvo študentsko stanovanje, samsko gospodinjstvo ali pa razveselite starejše ali mladoporočenca.

 • Majhne količine in visokokakovostna zasnova
 • Zunanji polirani videz in notranji gladek satenast zaključek
 • Kuhinjska posoda iz nerjavečega jekla 18/10
 • Odlična toplotna prevodnost dna
 • Odlično prilegajoč se stekleni pokrov za hitro in varčno kuhanje
 • Velik in udoben ročaj za pokrov
 • Udobni in prostorni ročaji iz nerjavečega jekla - ni potrebe po kuhinjskem pripomočku
 • Odporen na obrabo, odporen na praske
 • Izkrivljen širši rob za čisto nalivanje brez kapljanja
 • SuperThermic podstavek, primeren za vse vire toplote, vključno z indukcijo
 • Lahko se uporablja v pečici / s pokrovom do 180 °C
 • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

Komplet posod za prigrizke je izdelan iz nerjavečega jekla 18/10 (18 % kroma, 10 % niklja, 72 % jekla), ki ga je zelo enostavno čistiti, je higieničen in izjemno odporen proti koroziji. Ročaji lonca in ročaj pokrova ostanejo hladni tudi med kuhanjem in povečujejo varnost pri rokovanju.

Stekleni pokrov z velikim ročajem se tesno prilega robu posode , zato je čas kuhanja krajši, sestavine pa ohranijo več okusa, barve in vitaminov. Zaradi ukrivljenega in širšega roba posode ne pride do nenamernega razlitja.

Popolnoma ravna podlaga SuperThermic je primerna za uporabo na vseh virih toplote, tudi na indukciji. Toplota se razporedi enakomerno, kuhanje pa je energijsko in časovno učinkovito. Notranja površina posode je popolnoma gladka in jo je enostavno očistiti. Povezava med dnom in stenami je vedno polna, brez votlih prostorov. Prehod med dnom in stenami je zaobljen - to boste cenili predvsem pri mešanju goste vsebine, ko je treba s kuhalnico slediti celotnemu obodu posode.

Naši nasveti za energetsko učinkovito kuhanje: če želite kuhati energetsko učinkovito, morate izbrati pravo stopnjo intenzivnosti segrevanja. Hrana v loncu se mora kuhati nežno, tako da iz njega uhaja le malo pare. Preveč pare pomeni, da je treba znižati temperaturo!

Additional parameters

Category: Lonci
Weight: 0.71 kg
Barva: Srebrna
Material: Nerjaveče jeklo
Vrsta izdelka: Lonec
Informacije o izdelku: Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Margin: E
Velikost: 12 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: