Pribor za serviranje Revol

8 items total
Kupolasti pokrov, 26 cm, REVOL
61 € –18 %
Kupolasti pokrov, 26 cm, REVOL
Na zalogi na spletu (1 pcs)
50 €
RV655157
Vrč za mleko ŠT.W, 100 ml, siva glazura, Revol
16 €
RV655082
Vrč za smetano NO.W, 100 ml, modra glazura, REVOL
16 €
RV655083
Vrč za smetano NO.W, 100 ml, siva mat, REVOL
15 €
RV655081
Vrč za smetano PEKOE, 100 ml, črne barve, REVOL
39 € –5 %
37 €
RV653634
Kupolasti pokrov, 36 cm, REVOL
Kupolasti pokrov, 36 cm, REVOL
Na zalogi na spletu (1 pcs)
142 €
RV655163
Slamica za pitje, 18 cm, trstika, REVOL
Slamica za pitje, 18 cm, trstika, REVOL
Na zalogi na spletu (14 pcs)
1 €
RV655312

Revol Dodatki za serviranje: Izboljšajte svojo izkušnjo obedovanja.

V naši e-trgovini ponujamo široko paleto dodatkov Revol za serviranje, ki bodo vaša jedilna doživetja spremenili v nepozabne trenutke. Raziščite našo izbrano zbirko in odkrijte popolne dodatke, ki bodo izboljšali vašo namizno posodo in predstavitev. Od elegantnih servirnih pladnjev do praktičnih držal za posodo - na voljo imamo vse, kar potrebujete za oblikovanje elegantne in funkcionalne servirne garniture.

Naši dodatki za serviranje Revol so zasnovani tako, da izpolnjujejo potrebe profesionalnih kuharjev in domačih kuharjev. Izdelani so natančno in s pozornostjo do podrobnosti, kar zagotavlja, da je vsak kos ne le lep, temveč tudi trpežen in praktičen. Ne glede na to, ali prirejate priložnostno kosilo s prijatelji ali formalno večerjo, bodo naši dodatki vaši mizi dodali pridih prefinjenosti.

Elegantne in sodobne modele podjetja Revol vključite v svojo servirno rutino. Naša zbirka vključuje različne barve in zaključke, ki dopolnjujejo vsako postavitev mize. Našli boste vsestranske predmete, kot so čolni za omako, posode za maslo in držala za začimbe, ki bodo zagotovo navdušili vaše goste.

Pri serviranju hrane je predstavitev pomembna, Revolovi dodatki pa so tu, da vam pomagajo narediti trajen vtis. Svoje kulinarične stvaritve povzdignite z našimi servirnimi krožniki, stojali za torte in deskami za sir, ki jedi predstavijo na vizualno privlačen način.

Za tiste, ki cenijo tako estetiko kot funkcionalnost, naši dodatki Revol ponujajo najboljše iz obeh svetov. Enostavno jih je čistiti in vzdrževati, zato so primerni za vsakodnevno uporabo. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar, ki želi nadgraditi predstavitev svoje restavracije, ali domači kuhar, ki želi družinske večerje narediti bolj posebne, so naši Revolovi dodatki za serviranje odlična izbira.

Še danes preglejte našo ponudbo in odkrijte, kako lahko pribor za serviranje Revol dvigne vaše kulinarične izkušnje na višjo raven. Z našimi visokokakovostnimi izdelki lahko ustvarite gostinsko vzdušje, ki bo vabljivo in impresivno. Nakupujte zdaj in na svojo mizo vnesite eleganco in slog.