REVOL Arborescence Kolekcija

9 items total
Globok krožnik ARBORESCENCE, 19 cm, poper, REVOL
33 € –15 %
28 €
RV648299
Jedilna skleda ARBORESCENCE, 19 cm, sladki koren, REVOL
37,50 €
RV648298
Jedilna skleda ARBORESCENCE, 24 cm, poper, REVOL
43 €
RV648290
Jedilna skleda ARBORESCENCE, 24 cm, sladki koren, REVOL
42 €
RV648289
Jedilna skleda ARBORESCENCE, 24 cm, slonokoščena, REVOL
43 €
RV648288
Jedilni krožnik ARBORESCENCE, 26,5 cm, poper, REVOL
39 € –17 %
32 €
RV648345
Jedilni krožnik ARBORESCENCE, 28 cm, poper, REVOL
46 €
RV648281
Jedilni krožnik LICORICE ARBORESCENCE, REVOL
45 €
RV648344
Krožnik glavne jedi O 26,5 cm slonovine Arborescence REVOL
39 € –20 %
31 €
RV648342

Predstavljamo kolekcijo REVOL Arborescence, osupljivo kombinacijo umetniškega in funkcionalnega oblikovanja, ki bo povzdignila vašo jedilno izkušnjo. Ta kolekcija, izdelana z natančnostjo in strastjo, ponuja široko paleto izvrstnih porcelanskih kosov, ki bodo na vaše goste zagotovo pustili trajen vtis.

Odkrijte svet ustvarjalnosti s kolekcijo REVOL Arborescence. Od elegantnih krožnikov do nežnih servirnih krožnikov - vsak kos je dokaz Revolove predanosti izdelavi in oblikovanju. Ne glede na to, ali prirejate slavnostno večerjo ali priložnostno pozno kosilo, bodo ti porcelanski zakladi vsaki priložnosti dodali pridih prefinjenosti.

Kolekcija Arborescence ni le estetska, temveč tudi vzdržljiva. Revolov porcelan slovi po svoji trdnosti in odpornosti, zato je primeren za vsakodnevno uporabo. Ti kosi so primerni za mikrovalovno pečico, pomivanje v pomivalnem stroju in so odporni proti odlomkom, kar zagotavlja, da bodo v vaši kuhinji prestali preizkus časa.

Ena od izstopajočih značilnosti kolekcije Arborescence je njena edinstvena oblika, ki jo je navdihnila lepota narave. Vsak kos iz te kolekcije krasijo zapleteni motivi drevesnih vej in organske oblike, ki na vašo jedilno mizo prinašajo pridih narave na prostem. To je popolna izbira za tiste, ki cenijo harmonijo med umetnostjo in funkcionalnostjo.

Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar, ki želi navdušiti svoje zahtevne stranke, ali domači kuhar, ki je ponosen na predstavitev, kolekcija REVOL Arborescence ponuja vsestransko platno za vaše kulinarične stvaritve. Ti porcelanski kosi niso le lepi, temveč tudi praktični, zato so dragocen dodatek vsaki kuhinji.

Zbirka REVOL Arborescence je dokaz umetniške dovršenosti, trajnosti in funkcionalnosti, po katerih je znana družba Revol. Izboljšajte svojo jedilno izkušnjo in dajte izjavo s temi izvrstnimi porcelanastimi kosi, ki črpajo navdih iz lepote narave. Ne glede na to, ali gre za posebno priložnost ali vsakodnevno jedilnico, ta kolekcija vas pokriva s slogom in gracioznostjo.