REVOL FROISSÉS Kolekcija

3 items total
Ramekin FROISSÉS, 170 ml, bela, REVOL
10 € –10 %
Ramekin FROISSÉS, 170 ml, bela, REVOL
Na zalogi na spletu (3 pcs)
9 €
RV644823
Kavna žlička, porcelan, REVOL
Kavna žlička, porcelan, REVOL
Na zalogi na spletu (2 pcs)
4 €
RV638850
Servirna skleda FROISSÉS, 250 ml, satenasto črna, REVOL
15 €
RV646217

Dobrodošli v očarljivem svetu REVOL FROISSÉS, kjer se umetniškost in funkcionalnost popolnoma uskladita. Ta kolekcija ponuja raznoliko paleto porcelanskih kosov, ki bodo zagotovo na novo opredelili vašo jedilno izkušnjo.

V kolekciji FROISSÉS boste našli široko paleto posode in servirnih kosov. Vsak kos je dokaz REVOL-ove neomajne zavezanosti izdelavi in oblikovanju. Ne glede na to, ali prirejate intimno večerjo ali veliko praznovanje, ti kosi z lahkoto povzdignejo vašo mizo.

Zbirko FROISSÉS resnično odlikuje izjemna trajnost. Ti kosi so izdelani iz vrhunskega porcelana in so zasnovani tako, da prenesejo zahteve vsakodnevne uporabe. Ne samo, da so primerni za uporabo v mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju, ampak so tudi odporni proti lomljenju in razpokam, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, ne da bi pri tem ogrozili slog.

Oblikovanje kolekcije FROISSÉS je čudovita mešanica domiselnosti in prefinjenosti. Ti kosi so navdihnjeni z zmečkanim videzom papirnatih skodelic in dodajo vaši mizi pridih igrivosti. Zaradi svoje edinstvene teksture in živahnih barv so odlična izbira tako za priložnostna srečanja kot za formalne dogodke.

Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar, ki želi navdušiti svoje stranke, ali domači kuhar, ki ceni estetiko in praktičnost, je kolekcija REVOL FROISSÉS popolno platno za vaše kulinarične stvaritve. Ti porcelanski kosi niso le vizualno osupljivi, temveč tudi zelo funkcionalni, zato so nepogrešljiv dodatek vaši kuhinji.

Zbirka REVOL FROISSÉS je praznovanje umetniškega znanja, odpornosti in praktičnosti. S temi izvrstnimi porcelanastimi kosi, ki brez težav združujejo obliko in funkcionalnost, boste izboljšali svoje jedilne izkušnje in dali izjavo. Ne glede na to, ali gre za vsakodnevni obrok ali posebno priložnost, ta kolekcija vaši mizi doda očarljiv pridih šarma.