Rezalniki za jajca

4 items total
Rezalnik za jajca INGENIO K2073514, Tefal
Rezalnik za jajca INGENIO K2073514, Tefal
Na zalogi na spletu (76 pcs)
17,20 €
TEFK2073514
Ločevalnik jajc GOOD GRIPS, 8 cm, bel, plastičen, OXO
5,16 € –5 %
4,90 €
OXO1147780
Drobilec za jajčne lupine, WMF
Drobilec za jajčne lupine, WMF
Na zalogi na spletu (23 pcs)
25,80 €
WM1882556030
Rezalnik za jajca, WMF
Rezalnik za jajca, WMF
Na zalogi na spletu (20 pcs)
33,70 €
WM0634306040

Rezalniki za jajca - enakomerno in popolno narezano jajce

Kaj je rezalnik za jajca?

Rezalnik za jajca je kulinarično orodje, ki se uporablja za hitro in enakomerno rezanje olupljenih trdo kuhanih jajc na enakomerne rezine. Običajno ga sestavlja okvir iz plastike, nerjavečega jekla ali kovine z več žičnatimi rezili, ki se običajno pritisnejo na jajce. Če želite hitro, popolno in ročno kuhanje jajc, si oglejte enega od električnih kuhalnikov za jajca WMF, nato pa popolnoma kuhano jajce narežite z rezalnikom za jajca!

Katere so glavne prednosti rezalnika za jajca?

Ena od ključnih prednosti uporabe rezalnika za jajca je prihranek časa. Z njim lahko trdo kuhano jajce hitro in brez napora razrežete v nekaj sekundah, kar je bistveno hitreje kot z nožem. Če se vam mudi ali morate pripraviti veliko jajčnih jedi, bo to orodje zelo priročno.

Z rezalnikom za jajca poskrbite tudi za enakomernost rezin, kar je izjemna prednost. To je ključnega pomena za recepte, kot so jajčna solata in sendviči, še posebej, če jajca postrežete gostom. Z rezalnikom za jajca zagotovite, da je vsak kos enako velik, kar je na krožniku videti odlično.

Rezalniki za jajca so tudi izjemno preprosti za uporabo in enostavni za čiščenje. Uporablja jih lahko vsak, saj so varni, preprosti za uporabo in ne zahtevajo posebnega znanja ali spretnosti.

Kaj še lahko narežete z rezalnikom za jajca?

Glavni namen rezalnika za jajca je rezanje kuhanih jajc na rezine. Ta kuhinjski aparat pa se lahko uporablja tudi v drugih primerih.

Poleg jajc lahko z rezalnikom za jajca narežete tudi mehka živila, kot so gobe, jagode, kivi in avokado. Prepričajte se, da se hrana natančno prilega komori za jajca.

Tudi borovnice, maline in češnjev paradižnik so primeri sadja in zelenjave, ki jih lahko pretlačite z rezalnikom za jajca. Preprosto vstavite izdelek v rezalnik in pritisnite na žico, da ga narežete na rezine.

Če želite, da vam jajce postrežejo celo in ne sesekljano, si oglejte našo zbirko stojal za jajca za elegantno postrežen zajtrk.

Na spletnem mestu Kulina vam ponujamo izbor zelo kakovostnih rezalnikov za jajca priznanih proizvajalcev, kot so WMF.