Ročni mikser KitchenAid

7 items total
Brezžični mešalnik 5KHMB732, brezžično, kraljevsko rdeča, KitchenAid
Sticker
KA5KHMB732EER
Ročni mešalnik 5KHM9212EAC, mandelj, KitchenAid
Sticker
178 €
KA5KHM9212EAC
Ročni mešalnik 5KHM9212EPT, pistacija, KitchenAid
Sticker
178 €
KA5KHM9212EPT
Ročni mešalniki 5KHM9212ECU, srebrn, KitchenAid
Sticker
169 €
KA5KHM9212ECU
Ročni mešalniki 5KHMB732, brezžični, črna mat, KitchenAid
Sticker
208,80 €
KA5KHMB732EBM
Ročni mešalniki 5KHMB732EDG, brezžično, mat temno siva, KitchenAid
Sticker
258,30 €
KA5KHMB732EDG
Ročni mešalniki, črna, KitchenAid
Sticker
Ročni mešalniki, črna, KitchenAid
Na zalogi na spletu (1 pcs)
178 €
KA5KHM9212EOB

Odkrijte Moč Ročnih Mikserjev KitchenAid!

Izboljšajte svoje kulinarično doživetje z vsestranskimi in zmogljivimi ročnimi mikserji KitchenAid. Zasnovani so, da olajšajo in izboljšajo učinkovitost vaših kulinaričnih opravil, zato so ti ročni mikserji nepogrešljivo orodje v vsaki kuhinji.

Ročni mikserji KitchenAid združujejo izjemno zmogljivost s elegantnim dizajnom, kar vam omogoča enostavno mešanje, mletje in stepanje različnih sestavin. Od gladkih juh in omak do kremastih smutijev in omak, ti ročni mikserji zagotavljajo popolno teksturo vsakič.

Z večimi nastavitvami hitrosti in vzdržljivimi rezili iz nerjavečega jekla vam ročni mikserji KitchenAid omogočajo natančen nadzor nad procesom mešanja. Ne glede na to, ali delate s trdimi sestavinami ali želite doseči nežne rezultate, se ti mikserji enostavno prilagajajo vašim potrebam.

Ergonomski dizajn zagotavlja udoben oprijem ročaja in enostavno upravljanje, kar je primerno tako za začetnike kot za izkušene kuharje. Čiščenje je prav tako enostavno, saj je veliko dodatkov primernih za pomivanje v pomivalnem stroju.

Raziščite paleto dodatkov in dodatne opreme, ki je priložena ročnim mikserjem KitchenAid. Od palic za mešanje do nastavkov za stepanje, lahko dvignete svojo kulinarično ustvarjalnost na nove ravni. Ti mikserji niso le idealni za tople in hladne obroke, ampak vam tudi pomagajo prihraniti čas v kuhinji s poenostavitvijo nalog priprave hrane.

Naj bo to, da ste profesionalni kuhar ali pa ljubitelj dobre hrane doma, ročni mikserji KitchenAid so vsestranski dodatek vašemu kulinaričnemu arzenalu. Nadgradite svojo kulinarično igro in uživajte v udobju močnega mešanja s ročnimi mikserji KitchenAid. Raziščite našo kolekcijo že zdaj, da boste našli popoln ročni mikser za svoje kulinarične dogodivščine!