Šalica

1 items total
Šalica za espresso SABLO, 70 ml, Blomus
Šalica za espresso SABLO, 70 ml, Blomus
Na zalogi na spletu (9 pcs)
7,09 €
BM64115

Preizkusite široko paleto elegantnih in funkcionalnih vrčev Blomus. S temi visokokakovostnimi in sodobno oblikovanimi lončki lahko izboljšate svoj vsakodnevni ritem pitja kave ali čaja.

Blomus ponuja obsežno zbirko vrčev, ki odlično združujejo obliko in funkcijo. Vsak vrč je izdelan s poudarkom na podrobnostih, pri čemer so uporabljeni vrhunski materiali, ki zagotavljajo vzdržljivost in ohranjanje temperature. Ne glede na to, ali imate raje klasičen keramični vrč ali eleganten dizajn iz nerjavečega jekla, Blomus ima pravi vrč za vaš slog.

S temi premišljeno oblikovanimi vrči uživajte v svojih najljubših vročih napitkih z eleganco. Ergonomski ročaji zagotavljajo udoben oprijem, uravnotežena oblika pa izboljša izkušnjo pitja. Na voljo so različne velikosti in prostornine, zato lahko izberete pravi vrč za želeno velikost porcije.

Ti vrči niso le praktični in funkcionalni, temveč tudi dodajo pridih elegance vaši mizi ali kuhinji. Zaradi čistih linij in sodobne estetike so vrči Blomus vsestranska izbira za vsak stil domače opreme.

Vlagajte v kakovost in slog z vrči Blomus in izboljšajte svoj vsakodnevni obred pitja kave ali čaja. Raziščite zbirko in poiščite pravi vrč, ki bo izboljšal vaše uživanje v pijači.