Posoda za creme brûlée, 12 cm, set 2 kosov, bordo rdeča, Emile Henry

Code: EH344013
19,80 € –11 %
Posoda za creme brûlée, 12 cm, set 2 kosov, bordo rdeča, Emile Henry
19,80 € –11 % 17,60 €
Na zalogi na spletu (1 pcs)

Komplet vključuje 2x skledo

Detailed information

Product detailed description

Skleda za Créme Brulée je kot nalašč za pripravo in serviranje Créme Brulée, seveda pa jo lahko uporabite tudi za sladoled, različne mouse, kompote itd. Zaradi svoje elegantne oblike in barve bo okrasil vašo tablo.

Emile Henry je zaradi tehnologije High Resistance® odporen na udarce in praske, zato lahko hrano ne le pečete, temveč tudi porcionirate in servirate. Vse posode lahko uporabljate v mikrovalovni pečici. Ko ga vzamete iz zamrzovalnika , ga lahko takoj postavite v pečico ali mikrovalovno pečico. Ta posoda ni namenjena uporabi na neposrednih virih toplote, kot so plinske ali električne kuhalne plošče. Vsa posoda Emile Henry je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Odporen je na temperature do 250 °C.

Ali ste vedeli, da...?

Emile Henry je tradicionalna francoska blagovna znamka , ki že od leta 1850 gospodinjstvom dobavlja kakovostno burgundsko keramiko. Vsi izdelki so večinoma izdelani ročno, zato je vsak kos izviren. Žigosana oznaka na spodnji strani, npr. JN3 ni številka vašega vrča ali kalupa, temveč podpis obrtnika in bežen spomin na trenutek, ko je bil izdelek ustvarjen v Marcignyju v Franciji.

Additional parameters

Category: Ramekini
Weight: 0.45 kg
Barva: Rdeča
Material: Keramika
Vrsta izdelka: Posoda za peko v pečici
Kolekcija: Emile Henry Burgundy
Margin: C
Velikost: 13 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: