Siva kolekcija KitchenAid

9 items total
Namizni blender K150, siva mat, KitchenAid
269 €
KA5KSB1325EDG
Palični mešalnik 5KHBV83EDG, siva mat, KitchenAid
193 €
KA5KHBV83EDG
Mlinček za kavo 5KCG8433EDG, mat siva, KitchenAid
512,80 €
KA5KCG8433EDG
Mlinček za kavo ARTISAN 5KCG8433EMS, srebrno-siv, KitchenAid
253 €
KA5KCG8433EMS
Multipraktik 5KFP0719, temno siva mat, KitchenAid
156 €
KA5KFP0719EDG
Namizni blender ARTISAN POWER PLUS, srebrno siv, KitchenAid
1 260,20 €
KA5KSB8270EMS
Sekljalnik hrane 5KFCB519EDG, temno siva mat, KitchenAid
149 €
KA5KFCB519EDG
Stoječi mešalnik ARTISAN 175, srebrno siv, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEMS
Toaster ARTISAN 5KMT2204, 2 rezini, kraljevsko siva, KitchenAid
450,10 €
KA5KMT2204EGR

Predstavljamo elegantno sivo kolekcijo KitchenAid - združitev sodobne estetike in kulinarične odličnosti. Naša skrbno izbrana ponudba kuhinjske posode v elegantnih sivih tonih je zasnovana tako, da izboljša vašo kuharsko izkušnjo in hkrati doda sodoben pridih vaši kuhinji. Raziščite popolno kombinacijo funkcionalnosti in sloga, ki jo siva kolekcija KitchenAid prinaša na vaše kulinarično področje.

KitchenAid siva kolekcija, ustvarjena s skrbno pozornostjo do podrobnosti, vključuje raznolik izbor kuhinjskih aparatov in dodatkov, od katerih je vsak premišljeno zasnovan tako, da se brezhibno vključi v vašo kuhinjo. Od kuhinjskih robotov do mešalnikov, od opekačev do aparatov za kavo - vsak kos odraža KitchenAidovo zavezanost k zagotavljanju vrhunske zmogljivosti in trajne zasnove.

KitchenAid siva kolekcija presega običajna kuhinjska orodja - je utelešenje sodobne prefinjenosti. Prefinjena, elegantna siva obdelava bo dopolnila notranjost vaše kuhinje ter ustvarila prijetno in navdihujoče vzdušje. Ne glede na to, ali ste izkušen kuhar ali navdušen domači kuhar, naša kolekcija ponuja vrsto možnosti, prilagojenih vašim potrebam in željam.

Izboljšajte svoje pekovske spretnosti z ikoničnim kuhinjskim robotom KitchenAid v elegantni sivi barvi, ki združuje zmogljivo zmogljivost in sodobno estetiko. Ustvarjajte okusne smoothije in juhe z našimi sivimi paličnimi mešalniki, ki se odlično vključijo v oblikovanje vaše kuhinje. Jutra začnite s popolno opečenimi rezinami kruha iz naših sivih opekačev in uživajte v svoji najljubši kavi, skuhani z našimi sivimi kavnimi aparati, ki izžarevajo sodobno eleganco.

KitchenAidova siva kolekcija presega le videz - gre za to, da s funkcionalnostjo povzdigne vaše kulinarično mojstrstvo. Izkusite inovativnost od blizu, ko boste pripravljali okusne jedi z natančnostjo in zanesljivostjo, ki sta zaščitni znak blagovne znamke KitchenAid.

Odkrijte sivo kolekcijo KitchenAid še danes in preverite, kako lahko ti kuhinjski pripomočki spremenijo vaš prostor za kuhanje v oazo sloga in učinkovitosti. Svojo kulinarično pot povzdignite s trajnim šarmom in močjo kuhinje KitchenAid, kjer siva ni le barva, temveč predstavlja sodoben okus, kakovost in odličnost.