Stojala za oblačila

7 items total
Obešalnik ARANYA, 30 cm, rjav, ratan, Bloomingville
7,50 €
BV82058002
Obešalnik COAT TREE, 104 cm, svetlo siva, jeklo, Fritz Hansen
379 €
FH840330
Obešalnik za plašče COAT TREE, 104 cm, temno modra, jeklo, Fritz Hansen FH840331
Obešalna kljuka SPOT, set 3 kosov, železo, Hübsch
49 € –12 %
43 €
HU991119
Stenski obešalnik CURL S, 26 cm, temno siva, Blomus
26,49 € –20 %
21 €
BM65919
Stojalo za obleko MENOTO, polirano nerjaveče jeklo, Blomus
299 €
BM68548
Stojalo za obleko MENOTO, mat nerjaveče jeklo, Blomus
249 €
BM68545

Stojala za oblačila - popolna rešitev za organizacijo garderobe

Kaj so stojala za oblačila?

Stojala za oblačila so orodja za shranjevanje, namenjena obešanju, urejanju in razstavljanju oblačil. Običajno so sestavljeni iz vodoravne palice ali več palic, ki jih podpirajo navpični stebri ali okvir.

Stojalo za oblačila v omari ima številne prednosti, med drugim omogoča varčevanje s prostorom, preprečuje zmečkanje oblačil, shranjuje odvečna oblačila in zagotavlja splošno udobje.

Stojala za oblačila se uporabljajo tudi za obešanje in razstavljanje oblačil, kar omogoča enostavno shranjevanje, organizacijo in dostopnost.

Katere vrste stojal za oblačila so na voljo na spletni strani Kulina?

Stojala za oblačila so na voljo v različnih vrstah in izvedbah, ki ustrezajo posebnim potrebam in željam. Navajamo nekaj najpogostejših vrst stojal za oblačila:

 • Prostostoječi obešalnik za oblačila: To je osnovna in vsestranska vrsta obešalnika, ki stoji samostojno, brez potrebe po namestitvi. Običajno je sestavljen iz vodoravnih palic za obešanje oblačil in lahko vključuje dodatne police za čevlje ali dodatke.

 • Stenski obešalnik za oblačila: Ta vrsta obešalnika je nameščena neposredno na steno in omogoča kar največji izkoristek prostora. To je odlična možnost za majhne sobe ali tesne prostore, saj ponuja prostor za obešanje oblačil, ne da bi zavzemal prostor na tleh.

 • Zložljivo stojalo za oblačila: Ta vrsta stojala je znana tudi kot prenosno stojalo za oblačila in je zasnovana tako, da jo je mogoče preprosto zložiti in shraniti, ko se ne uporablja. Odlično se obnese za začasen ali dodaten viseči prostor.

 • Stojalo za oblačila s kolesi: Ta stojala so opremljena s koleščki, zato jih je enostavno premikati. Priročne so za preureditev prostorov, organizacijo dogodkov ali preprosto prestavitev prostora za shranjevanje oblačil.

 • Večnivojski obešalnik za oblačila: Ta vrsta obešalnika ponuja več nivojev ali ravni prostora za obešanje. Primeren je za urejanje oblačil po kategorijah, na primer srajce na eni ravni in hlače na drugi.

 • Nastavljivo stojalo za oblačila: s temi stojali lahko prilagodite višino ali širino visečih palic, da se prilagodijo različnim dolžinam oblačil. Ta vsestranskost je še posebej uporabna za daljše predmete, kot so obleke ali plašči.

 • Konzolno stojalo za oblačila: Ta vrsta ima vodoravno palico, ki se razteza iz stenskega nosilca in ustvarja učinek lebdenja. Gre za minimalistično in sodobno oblikovalsko izbiro.

 • Stojalo Valet: Stojalo za oblačila združuje stojalo za oblačila z dodatnimi funkcijami, kot so majhna polica, pladenj za dodatke in včasih tudi obešalnik za hlače. Namenjena je shranjevanju oblačil za naslednji dan in deluje kot začasna garderoba.

 • Lestenec za oblačila: Ta vrsta stojala ima vodoravne palice, ki se proti dnu postopoma širijo, in posnema lestev. To je trendovski in eleganten način obešanja oblačil, ki ga pogosto vidimo v butičnih razstavah.

 • Stojalo za otroška oblačila: manjša in pogosto barvita stojala so namenjena otroškim oblačilom. Vključujejo lahko dodatne funkcije, kot so predali za shranjevanje ali kljuke za dodatke.

 • Prostostoječa garderobna omara Rack: Ta vrsta, ki spominja na mini garderobno omaro, je opremljena s prevleko iz tkanine ali platna, ki zapira prostor za obešanje. To je odlična možnost za ustvarjanje začasnih omar ali kot podaljšek garderobe.

Pri izbiri stojala za oblačila upoštevajte prostor, ki ga imate na voljo, vrsto oblačil, ki jih boste obešali, in svoje oblikovne želje. Vsaka vrsta ima svoje prednosti, zato izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in izboljša vaš prostor.

Za širšo ponudbo izdelkov za shranjevanje si lahko ogledate zbirko organizatorjev za kopalnico, stojal za revije, omar za čevlje in drugih rešitev za organizacijo doma na spletnem mestu Kulina.