Stranske mizice

9 items total
Klubska mizica TOILETPAPER LIPSTICKS, 57 x 48 cm, modra, Seletti
380 €
SLT17183
Klubska mizica TOILETPAPER LIPSTICKS, 57 x 48 cm, roza, Seletti
380 €
SLT17184
Klubska mizica TOILETPAPER REVOLVER, 57 x 48 cm, rdeča, Seletti
380 €
SLT17182
Klubska mizica TOILETPAPER SHIT, 57 x 48 cm, rumena, Seletti
380 €
SLT17186
Klubska mizica TOILETPAPER SNAKES, 57 x 48 cm, črna, Seletti
380 €
SLT17187
Klubska mizica TOILETPAPER TWO OF SPADES, 57 x 48 cm, siva, Seletti SLT17180
Klubska mizica FERA, bela, jeklo, Blomus
Klubska mizica FERA, bela, jeklo, Blomus
Na zalogi na spletu (3 pcs)
149 €
BM66199
Klubska mizica OP-LA, 52 cm, s snemljivim pladnjem, črna, Alessi
295 €
ALJM12BB
Klubska mizica PICK-UP, 49 cm, črna, Alessi
490 €
ALJW02B

Stranske mizice - dodajte pridih elegance in povečajte svoj prostor

Kam lahko postavim klubska mizica?

Stranske mizice so običajno majhne mizice, ki jih postavimo ob druge kose pohištva, da so predmeti, kot so svetila, ure, knjige in druge uporabne stvari, na dosegu roke.

Ti predmeti so na spletni strani Kulina razvrščeni po lastnostih, vključno z barvo, materialom in blagovnimi znamkami, kot so Hübsch in Seletti.

klubska mizica je vsestranski pripomoček za dom, ki ga lahko glede na vaše potrebe in želje postavite na različna mesta v vašem domu. Dnevno sobo lahko opremite z našimi stranskimi mizicami, ki so dobro nameščene ob kavčih ali foteljih, tako da lahko uživate v filmskih večerih s pijačo in prigrizki v bližini, ne da bi kozarci padli z naslonjal za roke.

Drugi prostor, kjer se uporabljajo stranske mizice, je spalnica. Nočne omarice so običajno v spalnicah, vendar klubska mizica ponuja možnosti za prijetno branje in povečuje prostor za shranjevanje v spalnici.

V pisarnah, ki uporabljajo več kosov opreme, so zelo koristne tudi dobro postavljene stranske mizice, ki so kot nalašč za shranjevanje pisarniških potrebščin in omogočajo delavcem, da povečajo produktivnost ter zmanjšajo nered.

Kakšna je razlika med klubska mizica in kavna mizica klubska mizica ?

Stranske in kavne miz ice so vrste pohištva, ki imajo v dnevni sobi ali prostoru za sedenje posebne namene, vendar se razlikujejo po velikosti, funkciji in postavitvi. Tukaj je pregled ključnih razlik med tema dvema vrstama tabel:

Stranska miza:

 1. Velikost in višina: Stranske mizice so običajno manjše in kompaktnejše od mizic za kavo. Zasnovani so tako, da se prilegajo sedežnemu pohištvu, kot so zofe ali fotelji, ali so ob njem.

 2. Funkcija: Funkcija: stranske mizice se uporabljajo za priročno površino za odlaganje majhnih predmetov na dosegu roke. Primerni so za shranjevanje predmetov, kot so pijača, knjige, daljinski upravljalniki ali okrasni poudarki.

 3. Namestitev: Stranske mizice se običajno postavijo ob sedežno pohištvo, da bi se na njih lahko odložili predmeti, ne da bi se bilo treba iztegniti ali daleč segati. Pogosto so nameščeni na koncu kavča ali med dvema stoloma.

 4. Oblikovanje: Od preprostih in minimalističnih do bolj okrašenih in dekorativnih. Dopolnjujejo lahko celoten dekor prostora, hkrati pa so tudi funkcionalni.

 5. Vsestranskost: Vsestranskost: stranske mizice se lahko uporabljajo v različnih prostorih zunaj dnevne sobe, na primer v spalnicah, domačih pisarnah in celo kot nočne omarice.

Miza za kavo:

 1. Velikost in višina: Mizice za kavo so večje in nižje v primerjavi s stranskimi mizicami. Namenjeni so postavitvi v središče prostora za sedenje.

 2. Funkcija: Funkcija: mizice za kavo služijo kot osrednja zbiralna točka v prostoru za sedenje. Zagotavljajo večjo površino za odlaganje predmetov, kot so pijača, prigrizki, revije in okrasni predmeti. Poleg tega imajo mizice za kavo pogosto možnost shranjevanja, kot so police ali predali.

 3. Namestitev: Postavitev: mizice za kavo so postavljene na sredino sedežne garniture, običajno obdane s kavči in stoli. Dostopne naj bi bile na vseh sedežih.

 4. Oblikovanje: Od pravokotnih ali okroglih oblik do bolj edinstvenih in umetniških oblik. Lahko so osrednja točka v prostoru in prispevajo k splošnemu oblikovanju in slogu.

 5. Prostor za interakcijo: Kavne mizice nudijo prostor za interakcijo, igranje iger in dejavnosti, ko ljudje sedijo za mizo.

 6. Razlike v velikosti: Mizice za kavo so na voljo v različnih velikostih, ki ustrezajo različnim postavitvam prostorov in razporeditvam sedežev. Za večje prostore za sedenje so pogostejše večje mizice za kavo.

Skratka, stranske mizice so manjše, namenjene postavitvi ob sedežno pohištvo in zagotavljajo površino za manjše predmete. Kavne mizice so večje, postavljene na sredino prostorov za sedenje in ponujajo večjo površino za različne dejavnosti in predmete. Izbira med klubska mizica in kavna mizica klubska mizica je odvisna od velikosti prostora, razporeditve sedežev in posebnih funkcij, ki jih mora miza opravljati.

Na spletnem mestu Kulina imamo v ponudbi še druge vsestranske pohištvene kose, kot so mizice za kavo, namizni vozički in stranske mizice.