Tekstilni izdelki za dom Blomus

11 items total
Odeja NEA, 130 x 180 cm, staro roza, Blomus
72 € –8 %
66 €
BM66122
Odeja TOLA, 130 x 180 cm, toplo siva, Blomus
93 € –6 %
87 €
BM66117
Prevleka za blazino CASATA, 45 x 45 cm, jekleno siva, Blomus
31,90 €
BM66100
Prevleka za blazino CASATA, 45 x 45 cm, staro roza, Blomus
31,90 €
BM66097
Prevleka za blazino CASATA, 45 x 45 cm, svetlo siva, Blomus
40 €
BM66096
Prevleka za blazino CASATA, 45 x 45 cm, temno siva, Blomus
40 €
BM66098
Prevleka za blazino CASATA, 50 x 30 cm, jekleno siva, Blomus
39 €
BM66094
Prevleka za blazino CASATA, 50 x 30 cm, staro roza, Blomus
31,90 €
BM66091
Prevleka za blazino CASATA, 60 x 40 cm, staro roza, Blomus
38 € –5 %
36 €
BM66103
Prevleka za blazino LOOM, 50 x 50 cm, modro-siva, Blomus
21 €
BM65632
Vrtna blazina STAY, 70 x 30 cm, siva, Blomus
50,95 €
BM62012

✓ Stilski in praktični tekstil za dom Blomus
✓ Bombažne in kombinirane preproge
✓ Bombažne in kombinirane blazine in prevleke
✓ Nemška blagovna znamka Blomus - vodilna na svojem področju

Vrhunska nemška blagovna znamka Blomus ponuja široko paleto kakovostnega in elegantnega tekstila za dom, ki bo ustrezal vsaki notranjosti. Izberete lahko na primer bombažne preproge različnih velikosti in barv ali blazine in prevleke iz bombaža ali v kombinaciji z juto.

Nemška blagovna znamka Blomus je vodilna na področju notranjih dodatkov visoke kakovosti in z dolgo življenjsko dobo. Njena ponudba vključuje širok izbor praktičnih in brezčasnih izdelkov za dom in vrt. Izdelki imajo slog, ki je prepoznaven že na prvi pogled, in zaradi minimalističnega in brezčasnega oblikovanja vsako leto osvojijo številne pomembne nagrade.

Odkrijte izbrano zbirko tekstila za dom Blomus in spremenite svoj življenjski prostor v oazo udobja in sloga. Naša skrbno izbrana ponudba tekstila ponuja popolno kombinacijo vrhunske kakovosti, sodobnega oblikovanja in razkošne mehkobe.

Od udobnih odej in pregrinjal do plišastih blazin in okrasnih vzglavnikov - tekstil za dom Blomus je izdelan s skrbno pozornostjo do podrobnosti in iz vrhunskih materialov. Doživite vrhunsko udobje in sprostitev, ko se zavijete v naš mehak in okusen tekstil. Ne glede na to, ali iščete vir topline za dnevno sobo ali želite izboljšati ambient v spalnici, je naš tekstil zasnovan tako, da izboljša vaš domači dekor.

Blomusov tekstil za dom ni namenjen le udobju, temveč tudi slogu. Naša kolekcija ponuja različne elegantne in sodobne modele, ki se zlahka vključijo v vsak slog notranjosti. Od minimalističnih vzorcev do drznih tekstur - vsak kos je skrbno izdelan, da dopolni vaš osebni okus in izboljša vizualno privlačnost vašega doma.

Poleg estetske privlačnosti je hišni tekstil Blomus tudi zelo funkcionalen. Številni naši izdelki so izdelani iz trpežnih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in udobno uporabo. Izkusite veselje do brezskrbnega vzdrževanja, ko naši tekstilni izdelki ohranijo svojo lepoto in mehkobo tudi po številnih pranjih.

Ne glede na to, ali iščete udobno odejo, v katero se boste zavili ob hladnih večerih, ali okrasno blazino, ki bo vašemu bivalnemu prostoru dodala barvni pridih, Blomus ponuja širok izbor tekstila za dom, ki bo zadovoljil vaše potrebe. Odkrijte našo zbirko in se prepustite razkošnemu udobju in slogu, ki ga Blomus prinaša v vaš dom.

Povečajte udobje in slog svojega bivalnega prostora z Blomusovim tekstilom za dom. Izkusite popolno ravnovesje kakovosti, oblikovanja in udobja, ki bo vaš dom spremenilo v dom. Še danes kupite našo zbirko in se obkrožite z najboljšim tekstilom za dom, ki prinaša lepoto in udobje v vsak kotiček vašega bivalnega prostora.