vedra za led

2 items total
Vedro za led ALIR, medenina, House Doctor
63 € –23 %
Vedro za led ALIR, medenina, House Doctor
Na zalogi na spletu (5 pcs)
48,50 €
HD211290801
Vedro za led ICE BOX, 16 cm, s kleščami za led, Eva Solo
95,90 € –18 %
78,20 €
ES567716

Vedra za led - za osvežilne pijače

Kaj so vedra za led in za kaj se uporabljajo?

vedro za led je posoda za shranjevanje ledu. Na voljo so v različnih oblikah in vzorcih, običajno pa so izdelani iz nerjavnega jekla. Led se uporablja za ohranjanje hladnih in osvežilnih pijač.

Vedra za led se pogosto uporabljajo na prireditvah, srečanjih in zabavah, na katerih je na voljo pijača, lahko pa jih uporabljate tudi zasebno doma. Glavna naloga vedro za ledje ohranjanje ledu na hladnem zaradi dvojnih sten, ki podvojijo čas ohranjanja ledu. Led bo ostal zamrznjen več ur, tehnologija dvojne stene pa zagotavlja, da se led ne znoji.

Na spletnem mestu Kulina so vam na voljo vedra za led visoke kakovosti in učinkovitosti zaupanja vrednih proizvajalcev, kot je Eva Sola, House Doctor, in Stelton. Ta vedra so pogosto priložena (ali jih je mogoče uporabiti z) klešče za led za pobiranje ledu iz vedra. Za pripravo ledu boste morda potrebovali tudi modelčke za ledene kocke, ki jih najdete na spletni strani Kulina.

Katere pijače je najbolje postreči z ledom?

Odvisno od sezone, vremena in recepta morate pijačo postreči z ledom. Spodaj boste našli nekaj pijač, za katere bo zagotovo koristno, če jih postrežete na ledu:

  • Voda: V vročem dnevu lahko z dodajanjem ledu v vodo poskrbite, da bo ta bolj vlažna in prijetna.
  • Soda: gazirane pijače, kot sta soda ali gazirana voda, je najbolje postreči hladne in z ledom, saj lahko ta kombinacija poveča njihov okus in šumečnost.
  • Pivo: V nekaterih državah, zlasti tistih z visokimi temperaturami, so lahka piva, kot sta lager ali pilsner, pogosto opremljena z ledom.
  • Vino: Bela vina in rosé se pogosto strežejo hladna, zato lahko z dodajanjem ledu ohranite primerno temperaturo.
  • Koktajli: Veliko koktajlov, vključno z margarito, mojitom in daiquirijem, se običajno postreže z ledom. Led lahko uravnovesi okus, saj zmanjša moč alkohola.

Na splošno so pijače, ki se običajno pijejo hladne in imajo koristi od hladilnega učinka ledu, idealne za postrežbo z ledom.

Oglejte si tudi naše hladilnike za steklenice, stresalnike in zamaške, ki zagotavljajo brezhibno barsko izkušnjo. Za ideje, kaj podariti prijatelju ali sodelavcu, ki rad pije vino, preberite naše ideje za darila za ljubitelje vina.