WMF Fächer

2 items total
Set jedilnega pribora FÄCHER WMF 30 kom
Set jedilnega pribora FÄCHER WMF 30 kom
Na zalogi na spletu (1 pcs)
499 €
WM1224916340
Set jedilnega pribora FÄCHER WMF 66 kom
Set jedilnega pribora FÄCHER WMF 66 kom
Na zalogi na spletu (2 pcs)
999 €
WM1224006341

S kolekcijo WMF Fächer, ki združuje klasični, baročni in art deco slog, ustvarite osupljiv jedilni pribor, ki vas bo zagotovo navdušil. Vzorec Fächer je utelešenje brezčasne elegance, njegova zgodovina pa sega skoraj stoletje nazaj, ko je bil prvotno izdelan iz tradicionalnega srebra.

V sodobnem času se jedilni pribor Fächer zmagoslavno vrača v ekskluzivni obdelavi Cromargan protect®, ki ne le ohranja njegov klasični čar, temveč zagotavlja tudi izjemno odpornost proti praskam in obrabi pri vsakodnevni uporabi. Pribor Fächer tako ostane v odličnem stanju z minimalnim vzdrževanjem.

Vsak kos iz kolekcije WMF Fächer je izdelan s strokovno natančnostjo in skrbnostjo. Ergonomska oblika namizne žlice na primer zagotavlja udoben oprijem, ki se odlično prilega vsaki roki. To je dokaz izdelave in znanja, zaradi katerih je podjetje WMF zaslovelo v svetu jedilnega pribora.

Da bo vaše življenje še bolj udobno, je pribor Fächer primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, kar omogoča hitro in enostavno čiščenje po jedi. Poslovite se od ročnega pomivanja in pozdravite več časa, ki ga lahko namenite obedovanju.

Vložite v kolekcijo WMF Fächer še danes in na svojo jedilno mizo vnesite pridih brezčasne elegance. Spoznajte lepoto, vzdržljivost in enostavnost uporabe, ki jih ponuja jedilni pribor WMF Fächer. Raziščite našo spletno trgovino in odkrijte načine, kako izboljšati svoje trenutke pri jedi.