WMF Gourmet Plus

4 items total
Visok lonec GOURMET PLUS, 24 cm, mat nerjaveče jeklo, WMF
199 € –12 %
173,20 €
WM0725246030
Kozica GOURMET PLUS, 16 cm, s pokrovom, iz mat nerjavečega jekla, WMF
129 € –5 %
121,70 €
WM0726166030
Lonec GOURMET PLUS, 20 cm, mat nerjaveče jeklo, WMF
159 € –7 %
146,50 €
WM0724206030
Ponev za cvrtje GOURMET PLUS, 24 cm, mat nerjaveče jeklo, WMF
101,80 €
WM0728246031

Dobrodošli v naši obsežni ponudbi kuhinjske posode WMF Gourmet Plus! Ne glede na to, ali ste izkušeni kuharji ali začetniki, bo naša kolekcija WMF Gourmet Plus vaše kulinarične stvaritve dvignila na višjo raven. Ti kuhinjski pripomočki so natančno zasnovani in izdelani iz najboljših materialov ter združujejo funkcionalnost, vzdržljivost in estetsko privlačnost.

Odkrijte umetnost gurmanskega kuhanja s kuhinjsko posodo WMF Gourmet Plus. Naša ponudba ponuja vse, kar potrebujete za obvladovanje vsakega recepta, od elegantnih in slogovnih loncev in ponev iz nerjavečega jekla do vsestranskih in učinkovitih kuhinjskih pripomočkov. Ergonomski ročaji zagotavljajo udoben oprijem, toplotno odporne lastnosti pa omogočajo varno in udobno rokovanje. Naši izdelki WMF Gourmet Plus zaradi odlične porazdelitve in zadrževanja toplote vsakič zagotavljajo optimalne rezultate kuhanja.

Izkusite veselje do ustvarjanja okusnih jedi z našo kolekcijo WMF Gourmet Plus. Ne glede na to, ali cvrete, dušite, sotirate ali pečete, naša posoda zagotavlja izjemno zmogljivost pri različnih tehnikah kuhanja. Površine, ki se ne prijemajo, olajšajo kuhanje in čiščenje, trpežna konstrukcija pa zagotavlja dolgotrajno uporabo, ki je kos zahtevam v natrpani kuhinji.

Poleg odlične funkcionalnosti so izdelki WMF Gourmet Plus tudi slasten pogled. Elegantni in sodobni dizajni vaši kuhinji dodajo pridih elegance in vašo kulinarično izkušnjo dvignejo na povsem novo raven. Vsak kos je skrbno izdelan s poudarkom na podrobnostih, zato niso le praktično orodje, temveč tudi čudovit dodatek k vašemu kulinaričnemu prostoru.

Naša trgovina ponuja široko paleto izdelkov WMF Gourmet Plus, ki ustrezajo vašim posebnim kuharskim potrebam. Ne glede na to, ali iščete celoten komplet kuhinjske posode ali posamezne kose za dopolnitev obstoječega programa, imamo rešitev za vas. Naša ekipa se zavzema za to, da vam zagotovimo izdelke najvišje kakovosti in odlične storitve za stranke, s katerimi boste ob vsakem nakupu zadovoljni.

Spoznajte odličnost kuhinjske posode WMF Gourmet Plus in sprostite svoj kulinarični potencial. Še danes si oglejte našo ponudbo in svoje kuhanje popeljite na novo raven okusa, sloga in inovativnosti.