WOLL Diamond Lite Induction

20 items total
Lonec DIAMOND LITE, 20 cm, titan, WOLL
94,81 € –19 %
Lonec DIAMOND LITE, 20 cm, titan, WOLL
Na zalogi na spletu (6 pcs)
76 €
WL120DPI
Ponev z nelepljivim premazom DIAMOND LITE, 20 cm, za indukcijo, titan, WOLL WL520DPI
Vok DIAMOND LITE, 26 cm, za indukcijo, titan, WOLL
94,81 € –10 %
85 €
WL1026DPI
Vok DIAMOND LITE, 32 cm, za indukcijo, odstranljiv ročaj, titan, WOLL WL11032DPI
Vok DIAMOND LITE, 32 cm, za indukcijo, titan, WOLL
118 € –6 %
110 €
WL1032DPI
Kozica DIAMOND LITE, 20 cm, za indukcijo, odstranljiv ročaj, titan, WOLL WL1920DPI
Vok DIAMOND LITE, 30 cm, za indukcijo, snemljiv ročaj, titan, WOLL
109,90 €
WL11030DPI
Vok DIAMOND LITE, 34 cm, za indukcijo, snemljiv ročaj, WOLL
134 € –14 %
114 €
WL11034DPI
Vok DIAMOND LITE, 34 cm, za indukcijo, titan, WOLL
127 € –13 %
110 €
WL1034DPI

Doživite utelešenje kulinarične odličnosti s serijo WOLL Diamond Lite Induction. Ta izjemna linija kuhinjske posode postavlja nove standarde za razkošje in zmogljivost v kuhinji ter je namenjena tako najzahtevnejšim kuharjem kot tudi domačim kuharjem. Spoznajmo, zakaj je serija Diamond Lite Induction resnično izjemna.

Srce te kuhinjske posode je naš revolucionarni premaz z diamantno prevleko, ki se ne prijema. Ta najsodobnejša tehnologija zagotavlja, da hrana brez napora zdrsne s ponve in tako odpravlja težave zaradi prijemanja in zažiganja. Kuhanje postane užitek, čiščenje pa je enostavno. Diamantna obloga ne izboljša le lastnosti nelepljenja, temveč zagotavlja tudi dolgotrajno vzdržljivost, kar zagotavlja, da bo vaša naložba prestala preizkušnjo časa.

Indukcijsko kuhanje postaja vse bolj priljubljeno zaradi energetske učinkovitosti in natančnega nadzora temperature, serija Diamond Lite Induction pa je zasnovana tako, da se odlično obnese na indukcijskih kuhalnih ploščah. Osnova iz nerjavečega jekla z aluminijastim jedrom zagotavlja hitro in enakomerno porazdelitev toplote, kar se odraža v hitrejšem času kuhanja in doslednih rezultatih. Diamond Lite Induction zagotavlja neprimerljivo zmogljivost, ne glede na to, ali kuhate, dušite ali sotirate.

Diamond Lite Induction posoda je oblikovana tako elegantno kot funkcionalno. Vsak kos se ponaša z elegantno, sodobno estetiko, ki izboljša dekor vsake kuhinje. Ergonomski ročaji omogočajo udoben in varen oprijem, pokrovi iz kaljenega stekla pa vam omogočajo, da spremljate svoje kulinarične stvaritve med njihovim nastajanjem.

Vsestranskost je ključna značilnost serije Diamond Lite Induction. S široko paleto možnosti kuhinjske posode, od ponvic za cvrtje in loncev do ponvic za žar in pekačev, imate na voljo popolno orodje za vsako kulinarično nalogo. Poleg tega neprijemljiva površina zmanjšuje potrebo po odvečnem olju in spodbuja bolj zdravo kuhanje, ne da bi pri tem izgubili okus.

Kakovost je temelj indukcijske posode Diamond Lite. Vsak kos je izdelan z natančnostjo in pozornostjo do detajlov, zato uteleša našo neomajno zavezanost k odličnosti. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali strasten domači kuhar, je posoda Diamond Lite Induction zasnovana tako, da bo presegla vaša pričakovanja.

S serijo WOLL Diamond Lite Induction povzdignite svojo izkušnjo kuhanja na neprimerljivo višjo raven. To je več kot le kuhinjska posoda; to je pričevanje o umetnosti kulinaričnega mojstrstva. Odkrijte popolno združitev sloga, zmogljivosti in inovacij v vsakem kosu te izjemne kolekcije. Prepustite se razkošju Diamond Lite Induction in sprostite svoj polni kulinarični potencial.