WÜSTHOF Classic Ikon creme

9 items total
Kuharski nož CLASSIC IKON CREME, 20 cm, Wüsthof
165 €
WU4596020
Kuharski nož CLASSIC IKON, 16 cm, krem, Wüsthof
143 €
WU4596016
Nož za kruh CLASSIC IKON, 20 cm, krem, Wüsthof
132 €
WU4166020
Nož za zrezke CLASSIC IKON, 12 cm, krem, Wüsthof
106 € –8 %
96,99 €
WU40960
Santoku nož CLASSIC IKON CREME, 17 cm, Wüsthof
165 €
WU41760
Univerzalni nož CLASSIC IKON, 16 cm, krem, Wüsthof
143 €
WU4506016
Nož za razrezovanje CLASSIC IKON, 20 cm, krem, Wüsthof
158 € –13 %
137,30 €
WU4506020
Set nožev CLASSIC IKON CREAME, 3 kosi, Wüsthof
364 €
WU96010
Set nožev za zrezke 4dílná Classic Ikon krema WÜSTHOF
375 €
WU97160

Kolekcija izdelkov Wüsthof CLASSIC IKON CREME na novo opredeljuje eleganco kuhinjskega pribora. Ta kolekcija predstavlja osupljivo paleto nožev in dodatkov, ki brezhibno združujejo precizno inženirstvo z brezčasnim, kremno belim dizajnom, zaradi česar je vrhunska izbira tako za domače kuharje kot za profesionalce.

Bistvo kolekcije CLASSIC IKON CREME so izjemna rezila, ki so skrbno izdelana iz visokoogljičnega nerjavečega jekla. Ta rezila slovijo po izjemni ostrini in odpornosti, ki zagotavljata, da tudi po intenzivni uporabi ohranijo kot britev oster rob.

Kolekcijo CLASSIC IKON CREME resnično odlikujejo ročaji, ki niso le udobni za držanje, temveč tudi vizualno privlačni. Kremno beli ročaji so oblikovani z elegantno in ergonomsko konturo, ki se naravno prilega vaši roki ter zagotavlja odlično ravnotežje in nadzor med rezanjem, rezanjem na kocke in sekljanjem.

V kolekciji CLASSIC IKON CREME boste odkrili obsežen izbor vrst nožev, ki so zasnovani tako, da se odlikujejo pri posebnih kulinaričnih nalogah. Od vsestranskih kuhinjskih nožev do natančnih nožev za obrezovanje - ti noži natančno in stilsko zadovoljijo vaše kuharske potrebe.

Poleg tega kolekcija ponuja komplete nožev, ki so opremljeni z elegantnim blokom za shranjevanje, s katerim bodo vaši noži organizirani in lahko dostopni, hkrati pa bodo izboljšali estetiko vaše kuhinje.

Noži CLASSIC IKON CREME so, kot je značilno za Wüsthof, izdelani tako, da so odporni na vsakodnevno uporabo, kar zagotavlja, da bodo sčasoma ohranili svojo zmogljivost in dolgo življenjsko dobo.

Za tiste, ki iščejo odličnost tako v funkcionalnosti kot lepoti, je kolekcija Wüsthof CLASSIC IKON CREME najboljša izbira. S temi vrhunsko izdelanimi noži boste izboljšali svoje kulinarične spretnosti in kuhinjski dekor.

Skratka, kolekcija izdelkov Wüsthof CLASSIC IKON CREME združuje precizno izdelavo z brezčasno kremasto belo zasnovo in zagotavlja izjemno kuhinjsko izkušnjo. Ti noži z izjemno ostrimi rezili, ergonomskimi ročaji in vzdržljivostjo ponazarjajo Wüsthofovo neomajno zavezanost kakovosti. Raziščite kolekcijo CLASSIC IKON CREME še danes in vnesite eleganco in zmogljivost v svoje kulinarične podvige.