WÜSTHOF Ikon

8 items total
Kuharski nož IKON, 16 cm, Wüsthof
Kuharski nož IKON, 16 cm, Wüsthof
Na zalogi na spletu (2 pcs)
198 €
WU499616
Nož za kruh IKON, 20 cm, Wüsthof
Nož za kruh IKON, 20 cm, Wüsthof
Na zalogi na spletu (2 pcs)
198 €
WU496620
Nož za pretikanje IKON, 9 cm, Wüsthof
Nož za pretikanje IKON, 9 cm, Wüsthof
Na zalogi na spletu (1 pcs)
165 €
WU498609
Nož za zrezke IKON, 12 cm, Wüsthof
Nož za zrezke IKON, 12 cm, Wüsthof
Na zalogi na spletu (2 pcs)
162 €
WU4988
Santoku nož IKON, 17 cm, z ovalnimi utori, Wüsthof
220 €
WU4976
Set nožev za zrezke IKON, 4 kosi, Wüsthof
541 €
WU9706
Univerzalni nož IKON, 16 cm, Wüsthof
Univerzalni nož IKON, 16 cm, Wüsthof
Na zalogi na spletu (1 pcs)
191 €
WU490616
Nož za pršut IKON, 14 cm, nazobčano rezilo, Wüsthof
187 €
WU4926

Zbirka izdelkov Wüsthof IKON je utelešenje natančnosti in izdelave kuhinjskega pribora. V tej kolekciji je predstavljena široka paleta nožev in dodatkov, ki so zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve kulinaričnih navdušencev in profesionalcev.

Srce kolekcije IKON so rezila, ki so strokovno izdelana iz visokoogljičnega nerjavnega jekla. Ta rezila so znana po izjemni ostrini in vzdržljivosti, ki zagotavljata, da ohranijo svoj rezalni rob tudi po dolgotrajni uporabi.

Kar pa kolekcijo IKON resnično odlikuje, so njeni ročaji. Ročaji, izdelani iz afriškega lesa grenadill, ne zagotavljajo le udobnega oprijema, temveč vaši kuhinji dodajo tudi pridih naravne elegance. Zaradi značilnih vzorcev lesne strukture je vsak nož iz te kolekcije prava umetnina.

Kolekcija IKON ponuja obsežen izbor vrst nožev, od katerih je vsak prilagojen za odlične kulinarične naloge. Ne glede na to, ali potrebujete vsestranski kuharski nož ali natančen nož za obrezovanje, ti noži ponujajo popolno kombinacijo ravnotežja in nadzora.

Poleg posameznih nožev so v kolekciji IKON na voljo tudi kompleti nožev, ki so opremljeni s prefinjenim blokom za shranjevanje. Ta ne poskrbi le za urejenost nožev, temveč tudi za razkošje na kuhinjskem pultu.

Trpežnost je značilnost podjetja Wüsthof in noži IKON niso izjema. Ti noži so zasnovani tako, da so odporni na vsakodnevno uporabo, kar zagotavlja, da sčasoma ostanejo zanesljivi in ostri.

Za tiste, ki zahtevajo najvišje standarde zmogljivosti in estetike, je kolekcija Wüsthof IKON najboljša izbira. S temi skrbno izdelanimi noži izboljšajte svoje kulinarične spretnosti in kuhinjski dekor.

Zbirka izdelkov Wüsthof IKON predstavlja harmonično združitev natančne izdelave in naravne lepote. Ti noži z ostrimi rezili, ročaji iz lesa Grenadill in trajno kakovostjo ponazarjajo Wüsthofovo neomajno zavezanost odličnosti. Raziščite kolekcijo IKON še danes in spoznajte vrhunec kuhinjskega pribora.