Zunanji grelci

2 items total
Pokrivalo za zunanji grelnik HEATUP, Eva Solo
39,95 € –29 %
28 €
ES571141
Zunanji grelnik HEATUP, Eva Solo
499,95 € –21 %
Zunanji grelnik HEATUP, Eva Solo
Na zalogi na spletu (22 pcs)
391 €
ES571135

Zunanji grelniki - ključ do prijetnih in vabljivih zunanjih prostorov

Kaj je zunanji grelnik?

Električni grelniki za terase so odličen način za ogrevanje terase ali vrta. Potreba po zagotavljanju toplote v hladnih mesecih postaja vse pomembnejša, saj sta kuhanje in prehranjevanje na prostem vse bolj priljubljena.

Vaše prireditve na prostem bodo mogoče le v toplejših mesecih, če ne bo toplote. Zato je ključnega pomena, da z električnimi grelniki za terase zagotovite varno in učinkovito toploto. Električni grelniki za terase priznane blagovne znamke Eva Solo so na voljo v različnih izvedbah na spletni strani Kulina in jih je mogoče namestiti, obesiti ali postaviti na primeren prostor na terasi ali palubi.

Oglejte si tudi druge izdelke iz Kulina, kot so kamini in stojala za drva.

Katere vrste zunanjih grelnikov so na voljo na spletni strani Kulina?

Na spletnem mestu Kulina so na voljo stenska in prostostoječa grelna telesa, ki sta dve glavni kategoriji.

Najboljšo porazdelitev toplote za prostore, ki jih najpogosteje uporabljate, lahko dosežete s stenskimi terasnimi grelniki. Ne pozabite izbrati zunanjega stenskega grelnika s priročnim vlečnim kablom za vklop, če ga montirate višje.

Vendar zunanjega električnega grelnika ni treba pritrditi na steno. Druge vrste so pritrjene na stojala, tako da jih lahko po potrebi premikate; ti električni vrtni grelniki so še posebej koristni, če želite uporabljati različne zunanje prostore in ne želite imeti povsod stalne namestitve.

Ali lahko zunanje grelnike uporabljate v zaprtih prostorih?

Zaradi varnostnih razlogov zunanji grelniki niso primerni za notranjo uporabo. Nimajo funkcionalnosti, ki so potrebne za delovanje v notranjosti, saj so narejeni za odprta okolja.

Uporaba zunanjih grelnikov v zaprtih prostorih lahko povzroči težave s prezračevanjem, saj oddajajo ogljikov monoksid in druge stranske produkte zgorevanja, ki se lahko kopičijo na majhnih površinah in so nevarni za zdravje ljudi. Za zagotavljanje varnosti in skladnosti uporabljajte grelnike, izdelane izključno za uporabo v zaprtih prostorih, in upoštevajte navodila proizvajalca.