Zwilling Fresh & Save

Slika
ZWILLING FRESH & SAVE
sveže
do 5-krat daljše trajanje
manj odpadkov, več okusa
Nakupujte
Ali ste vedeli?
ikona
1/3
vse hrane, proizvedene na svetu, se zavrže.
ikona
37,4 kg
količina hrane, ki jo na leto zavrže 1 prebivalec povprečnega stanovanjskega bloka**
Kako ne smetiti?
Ni treba da drago sadje in zelenjava končata v košu za smeti. Le dobro jih shranite. Ne zavrzite jih, temveč jih zavakuumirajte.
Vakuumski sistem
Zwilling FRESH & SAVE
Slika
Slika
Dlje časa sveže
Hrana ostane sveža do petkrat dlje. Na primer, razpolovljen avokado bo porumenel že v 20 minutah, v vakuumu pa bo zdržal dva dni.
Slika
Več okusa
Hrana ni le sveža in sveža. Vakuum tudi bolje ohranja okus, aromo, hranilne snovi in vitamine.
Slika
Pametni pregled
Skenirajte QR kodo in mobilna aplikacija za vas preveri datum poteka veljavnosti.
Slika
Kuhanje Sous-vide
Vakuumsko pakirano meso ali zelenjava se kuhata v vodni kopeli pri stalni nizki temperaturi. Zato je mehkejše in bolje ohranja hranilne snovi.
Oglejte si
Kako uporabljati program Zwilling FRESH & SAVE
Zmanjšanje količine zavržene hrane je tako preprosto.

Vir: *Organizacija za kmetijstvo in prehrano (FAO), **Univerza Mendel, Brno, Češka republika

15 items total
Set za vakuumiranje FRESH & SAVE, 7 kosov, Zwilling
Sticker
108 € –31 %
74,34 €
ZW368070070
Vakuumska črpalka FRESH & SAVE, električna, Zwilling
Sticker
88,01 € –38 %
54,15 €
ZW368010000

Podjetje Zwilling Fresh & Save spreminja pravila igre na področju rešitev za shranjevanje hrane. Ta inovativna kolekcija združuje vrhunsko tehnologijo z elegantnim dizajnom, da bo vaša hrana dlje časa ostala sveža.

Srce zbirke Zwilling Fresh & Save je sistem vakuumskega zapiranja. S preprostim pritiskom na gumb lahko iz posebej oblikovanih posod in vrečk odstranite zrak ter tako ohranite okus in hranilne snovi v hrani. Poslovite se od zavržene hrane in pozdravite dolgotrajnejšo svežino.

Kolekcija Fresh & Save ponuja različne velikosti posod, ki ustrezajo vašim potrebam, od majhnih porcij do družinskih obrokov. Vsestranskost tega sistema pomeni, da ga lahko uporabljate za vse, od shranjevanja ostankov do mariniranja mesa. To je kuhinjsko orodje, ki se resnično prilagaja vašemu življenjskemu slogu.

Zračno neprepusten pečat, ki ga ustvari vakuumski sistem, ne le podaljša rok trajanja živil, temveč tudi preprečuje zažiganje v zamrzovalniku. Vaši zamrznjeni pridelki bodo imeli enako dober okus kot na dan, ko ste jih zaprli, kar bo še dodatno olajšalo načrtovanje obrokov.

Aplikacija Fresh & Save je koristen dodatek k tej zbirki. Z njo lahko spremljate svežino shranjenih izdelkov in ustrezno načrtujete obroke. Gre za digitalnega pomočnika, ki vam bo poenostavil rutino v kuhinji.

V kolekciji Zwilling Fresh & Save je kakovost na prvem mestu. Posode in vrečke so izdelane iz materialov brez vsebnosti BPA, kar zagotavlja varnost vaše hrane. Zaradi elegantne oblike so tudi eleganten dodatek vaši kuhinji.

Skratka, Zwilling Fresh & Save je revolucionarna rešitev za shranjevanje živil, ki združuje tehnologijo in oblikovanje, da vam pomaga zmanjšati količino zavržene hrane in uživati v bolj sveži hrani. Gre za vsestranski, visokokakovostni sistem, ki bo spremenil način shranjevanja in ohranjanja hrane. Še danes izboljšajte svojo kuhinjo s sistemom Zwilling Fresh & Save.