Brisače za roke

7 items total
Brisača za roke PROMENADE, 50 x 100 cm, zelena, Hübsch
29,90 €
HU61410
Brisača za roke CARO, 30 x 30 cm, kremna, Blomus
17,85 €
BM69006
Brisača za roke CARO, 30 x 30 cm, sivo-črna, Blomus
17,85 €
BM69005
Brisača za roke CARO, 30 x 30 cm, temno siva, Blomus
17,85 €
BM69007
Brisača za roke PROMENADE, 50 x 100 cm, modra, Hübsch
27,90 €
HU61208
Kopalna brisača CARO, 50 x 100 cm, bela, Blomus
29,07 €
BM66305
Kopalna brisača CARO, 50 x 100 cm, črna, Blomus
29,07 €
BM66308

Brisače za roke - dodajte svoji kopalnici pridih razkošja

Kaj so brisače za roke?

Brisače za roke so majhen, vendar nepogrešljiv element, ki se uporablja v kopalnici ali kuhinji. Te brisače so na voljo v različnih velikostih in oblikah ter so namenjene sušenju rok po umivanju. brisača za roke je ključnega pomena za ohranjanje čistih in suhih rok ter za omejevanje prenosa bolezni in mikrobov. Na spletni strani Kulina smo skrbno izbrali najboljše brisače priznanih proizvajalcev, kot so Blomus in Hübsch.

Kako skrbim za brisače za roke?

Ne glede na to, ali imate družino ali živite sami, je skrb za brisače za roke ključnega pomena. Medtem ko imate navado kopalne brisače prati enkrat na teden ali dva, lahko pozabite na pogosto pranje brisač za roke, zaradi česar lahko postopoma izgubijo svojo puhasto mehkobo in svežino.

Da bi se izognili nezaželenemu vonju ali nabiranju bakterij na brisačah za roke, vam svetujemo, da jih pogosto perete, najbolje enkrat na teden ali pogosteje. To je odvisno od števila članov v družini. Ne pozabite, da morate pri pranju uporabljati le blag detergent, saj lahko uporaba močnejših kemikalij, kot so belila ali mehčalci tkanin, povzroči zmanjšanje vpojnosti vlaken.

Kateri je najboljši material za brisača za roke?

Pri določanju visokokakovostnih brisač je treba upoštevati več dejavnikov, vključno z velikostjo, barvo in, kar je najpomembnejše, materialom in gostoto vlaken. Čeprav se za izdelavo brisač za roke uporabljajo različni materiali, se bombaž zaradi svoje mehkobe, vpojnosti in trajnosti običajno šteje za najbolj kakovostnega.

Bombaž je naravno voljna tkanina, ki je prijazna in prijetna na koži, zato je kot nalašč za uporabo kot brisača za roke. Prav tako so odporne na večkratno pranje in sušenje, ne da bi izgubile svojo kakovost. Brisače za roke iz bombaža so tudi precej vpojne, zato lahko hitro absorbirajo vlago z vaših rok. Zato je idealna za uporabo kot brisača za roke , saj učinkovito posuši roke in preprečuje širjenje bakterij.

Za drugo kopalniško posteljnino si oglejte našo zbirko kopalnih brisač in kopalnih podlog.