kopalniške preproge

2 items total
Kopalniška preproga TWIN, 60 x 100 cm, pesek, Blomus
101,95 € –20 %
81,56 €
BM69089
Kopalniška preproga TWIN, 60 x 100 cm, temno siva, Blomus
101,95 € –20 %
81,56 €
BM69088

Kopalniške podloge - nič več hladnih tal v kopalnici

Za kaj se uporablja kopalna podloga?

Kopalnica je eden najpomembnejših prostorov v vsakem domu in v njej vsak dan preživimo precej časa. Kopalnice so lahko funkcionalne in elegantne, kopalniška podloga pa je eden od dodatkov, ki lahko temu prostoru doda stilsko udobje.

Kopalniške podloge so bistvenega pomena za kopalnico, ki lahko v vaš prostor vnesejo eleganco in funkcionalnost. So bistvena sestavina vsake kopalnice, saj zagotavljajo mehko in vpojno podlago za stopanje, ko zapuščate kad ali tuš, zato smo na spletni strani Kulina skrbno izbrali najboljše kopalne podloge priznanih blagovnih znamk, kot so Blomus.

Kakšna je razlika med kopalniškimi podlogami in preprogami?

Kopalniške preproge in preproge se lahko uporabljajo v kopalnici za povečanje udobja in estetike, vendar je med njima nekaj pomembnih razlik, in sicer njuna namembnost.

Kopalniške preproge so namenjene uporabi v kopalnici in absorbirajo vodo ter preprečujejo zdrse in padce pri izhodu iz kadi ali prhe, medtem ko se preproge lahko uporabljajo na več mestih po hiši, da bi notranjost naredile bolj prijetno.

Za razliko od kopalnih preprog preproge običajno niso namenjene vpijanju vode in morda nimajo nedrseče podlage. Zaradi tega so nevarni za uporabo v kopalnicah, kjer je varnost najpomembnejša.

Kako skrbim za kopalno podlogo in jo vzdržujem?

Ustrezna nega in vzdrževanje kopalne podloge zagotavljata, da ostane čista, higienična in v dobrem stanju ter da je videti in dišati sveže. Tukaj je nekaj predlogov za čiščenje kopalne podloge:

  • Pogosto ga umivajte: Odvisno od tega, kako pogosto uporabljate kopalno podlogo, jo morate oprati vsak teden ali dva. Posebna navodila za pranje lahko najdete tudi na etiketi za nego.
  • Obesite ga, da se posuši: Po vsaki uporabi obesite kopalno podlogo, da se posuši, in tako preprečite nastanek plesni in glivic. Za to lahko uporabite stojalo za brisače .
  • Odvečno vodo stresite: Da se v kopalni preprogi ne bi nabirala odvečna vlaga, jo po vsaki uporabi močno pretresite.
  • Izogibajte se belilom in mehčalcem tkanin: Izogibajte se uporabi belil in mehčalcev tkanin, ki lahko poškodujejo vlakna vaše kopalne podloge.

Z upoštevanjem teh preprostih predlogov za nego in vzdrževanje lahko kopalno podlogo ohranite čisto, higienično in v dobri kondiciji več let.

Za še več udobja in prijetnosti v vašem prostoru izberite najboljše obešalnike za brisače, ki bodo poskrbeli, da bodo vaše brisače urejene in da se bodo po uporabi dobro posušile.