Dodatki za kamin

8 items total
Set za kamin LOG, 3 kosi, siva, Philippi
Set za kamin LOG, 3 kosi, siva, Philippi
Na zalogi na spletu (1 pcs)
109 €
PHP203013
Stojalo za drva LOG, 44 cm, siva, Philippi
135 €
PHP236004
Vžigalnik FIREBIRD, roza, Alessi
Vžigalnik FIREBIRD, roza, Alessi
Na zalogi na spletu (3 pcs)
75 €
ALGV34P
Vžigalnik FIREBIRD, zlata, Alessi
Vžigalnik FIREBIRD, zlata, Alessi
Na zalogi na spletu (4 pcs)
125 €
ALGV34GD
Klešče za oglje FLAMES, 47 cm, črne, Philippi
29,90 €
PHP203012
Set za kamin ASHI, 3 kosi, črna, Blomus
Set za kamin ASHI, 3 kosi, črna, Blomus
Na zalogi na spletu (3 pcs)
189 €
BM66156
Set za kamin ASHI, 5 kos, rjava, Blomus
Set za kamin ASHI, 5 kos, rjava, Blomus
Na zalogi na spletu (1 pcs)
269 €
BM66155
Vžigalnik FIREBIRD, črn, Alessi
Vžigalnik FIREBIRD, črn, Alessi
Na zalogi na spletu (5 pcs)
75 €
ALGV34B

Dodatki za kamin - nujni dodatki za varnost in slog

Kaj je kaminska oprema?

Za uporabo opreme, ki uporablja ogenj, kot so kamini, je potrebna uporaba pribora za kamin. Pozimi ni nič bolj prijetnega kot pravi ogenj, z našo ponudbo kaminskih dodatkov pa lahko njegovo toplino in udobje izkoristite v največji možni meri.

V trgovini Kulina so na voljo vrhunski dodatki vrhunskih proizvajalcev, kot so Alessi, Blomus in Philippi.

Katere vrste dodatne opreme so na voljo na spletnem mestu Kulina?

Da bi izboljšali svoje izkušnje s kaminom, vam Kulina ponuja različne dodatke. Na spletnem mestu Kulina boste našli različne dodatke, med drugim:

  • Orodja za kamin: Ta pripomoček običajno obsega izbor potrebne opreme za vzdrževanje in uporabo kamina. Pogrebnik za nastavljanje polen, lopata za odstranjevanje pepela, krtača za čiščenje in klešče za dodajanje ali prelaganje polen so običajni pripomočki v set za kamin.
  • Vžigalnik: Vžigalnik je orodje, ki se uporablja za priročno in hitro kurjenje ognja. Med drugim je lahko v obliki tekočine, gela, kocke ali palice. Zagotavljajo zanesljiv vir plamena, ki ga lahko uporabite za kurjenje ognja v zunanjih ognjiščih, žarih na drva ali kaminih.
  • Pladenj za lesene hlode: Včasih ga imenujemo tudi držalo za polena ali košara za polena, je posoda, izdelana posebej za shranjevanje in razstavljanje polen ob kaminu ali peči na drva. Omogoča preprosto dodajanje novih polen v ogenj, poskrbi za urejenost drv in preprečuje, da bi se le-te zvrstile ali razpršile.

Kako izbrati pravo velikost in število orodij?

Naši kompleti orodja za kamin so na voljo v več velikostih, ki jih morate izbrati glede na velikost svojega kamina; večja orodja se dobro obnesejo pri večjih ognjiščih, medtem ko so manjša orodja izdelana posebej za majhne kamine in peči na drva.

Naslednja stvar, o kateri je treba razmisliti, je vrsta kaminske opreme, ki jo potrebujete. Večina kompletov kaminskega orodja je sestavljena iz treh ali štirih delov. Tipičen komplet orodja je pogosto sestavljen iz stojala za orodje, pokrovače, klešč in lopate ter par klešč, kot je navedeno zgoraj.