izlivniki

7 items total
Izlivnik za vino GRAND CRU, Rosendahl
Outlet
48 € –23 %
Izlivnik za vino GRAND CRU, Rosendahl
Na zalogi na spletu (>5 pcs)
36,75 €
RSD25046
Izlivnik za vino in zamašek za vino CLEVER & MORE, 2v1, WMF
14,20 €
WM0658526030
Izlivnik za vino GRAND CRU, 8 cm, Rosendahl
26,95 € –10 %
24 €
RSD25037
Izlivnik za vino SOMMELIER, Zwilling
Izlivnik za vino SOMMELIER, Zwilling
Na zalogi na spletu (3 pcs)
60,30 €
ZW39500050
Izlivnik za vino VINO, WMF
Izlivnik za vino VINO, WMF
Na zalogi na spletu (>5 pcs)
27,10 €
WM0641056040
Izlivnik za vino z zamaškom za vino, 2v1, WMF
26,50 €
WM0640667920
Lijak za dekanter, 9 cm, WMF
Lijak za dekanter, 9 cm, WMF
Na zalogi na spletu (3 pcs)
52,30 €
WM0658446040

Nalivalniki - eleganten način postrežbe vina

Kakšne so prednosti uporabe izlivnik za vino?

Pri nalivanju vina je izlivnik za vino koristen pripomoček, saj ima naslednje prednosti:

  • Nadzor pretoka vina: Pri nalivanju izlivnik za vino pomaga nadzorovati pretok vina, kar zmanjšuje verjetnost razlitja in kapljanja.
  • Prezračevanje: Nekateri polnilniki so izdelani tako, da med nalivanjem vina le-tega prezračijo, kar poveča okus in vonj pijače.
  • Udobje: Vinoteke so preproste za uporabo in ne zahtevajo posebnega usposabljanja. Preprosto pritrdite nalivalnik na vrat steklenice in že lahko nalivate.

Na spletnem mestu Kulina so na voljo nalivalniki priznanih proizvajalcev, kot so WMF in Zwilling, ki so elegantni in enostavni za uporabo. Prav tako imamo široko ponudbo zamaškov za vino in zamaškov, s katerimi je odpiranje steklenic vina preprosto.

Kakšna je razlika med izlivnik za vino, zamašek za vinoin dekanter za vino?

Pri postrežbi vina so izlivnik za vino, zamašek za vinoin dekanter za vino različne vrste opreme, ki se uporabljajo za različne naloge.

  • izlivnik za vino je orodje, ki se uporablja za uravnavanje pretoka vina med nalivanjem v kozarec. izlivnik za vino je pogosto sestavljen iz nastavka, ki se prilega vratu steklenice vina in pomaga ohranjati vaš namizni prt in delovno površino brez razlitja, kapljic in madežev. Nekateri nalivalniki so izdelani tako, da med nalivanjem vina le-tega prezračijo, kar poveča njegov okus in vonj.
  • Drugič, zamašek za vino je orodje, ki se uporablja za zapiranje odprte steklenice vina, da se ohranita okus in vonj vina. Zamaški za vino so na voljo v različnih velikostih in oblikah za različne steklenice ter so lahko izdelani iz različnih materialov. zamašek za vino se običajno uporablja, ko je bila steklenica odprta ali ko vino še ni popolnoma porabljeno in ga je nekaj ostalo v steklenici.
  • Dekanterji za vinopa so posode, v katere se vino nalije pred serviranjem. Običajno imajo veliko osnovo in majhen vrat ter so izdelani iz stekla. Glavni namen dekanterjev za vino je odstraniti usedlino, ki se je sčasoma nabrala v steklenici in lahko poslabša okus in teksturo vina.