Servirji za torte

6 items total
Kuhinjska obračalka FKOFFICIUM, perforirana, de Buyer
32,12 € –18 %
26,20 €
DB423601
Kuhinjska spatula FKOFFICIUM, de Buyer
31,41 € –18 %
Kuhinjska spatula FKOFFICIUM, de Buyer
Na zalogi na spletu (2 pcs)
25,60 €
DB423600
Servirna lopatka za torte STELLA, Blomus
Servirna lopatka za torte STELLA, Blomus
Na zalogi na spletu (1 pcs)
34,63 €
BM63955
Strežnik za torte B BOIS, de Buyer
22,47 € –16 %
Strežnik za torte B BOIS, de Buyer
Na zalogi na spletu (3 pcs)
18,70 €
DB270108
Strežnik za torte DAILY, 25 cm, Nicolas Vahé
7 €
NV160670017

Servirji za torte - postrezite svoje torte kot kraljica

Kaj je strežnik za torte?

Servir za torte je vrsta servirnega pribora, ki se uporablja za serviranje in včasih tudi rezanje tort. Ima ročaj in trikotno rezilo, ki je nekoliko nižje od ročaja. Zaradi te oblike uporabnik lažje potisne rezilo pod košček torte in ga dvigne.

Servir za torte je običajno izdelan iz nerjavečega jekla, včasih pa tudi iz platiranega srebra, lesa ali plastike. Če kupite celoten komplet jedilnega pribora, boste v njem morda našli tudi servirnik za torte, saj je to eno od bistvenih orodij za serviranje za vašo mizo.

Za kaj lahko uporabite strežnik za torte?

Servirji za torte se lahko uporabljajo ne le za serviranje tort s podstavka za torte na krožnik, temveč tudi za zajemanje koščkov torte iz pekača, serviranje peciva, lazanj ali rib.

Podstavki za torte so na voljo v različnih oblikah, vzorcih in velikostih, na spletnem mestu Kulina pa boste našli nekaj odličnih podstavkov blagovnih znamk, kot so WMF ali Zwilling.

Kako enostavno in elegantno razrezati in pripraviti torto?

Če želite doma pečeno pecivo razrezati in postreči, ga najprej razrežite z ostrim nožem. Torto lahko razrežete s kuharskim nožem ali s posebnim nožem za pecivo z dolgim rezilom, ki je kot nalašč za rezanje velikih rojstnodnevnih tort ali večplastnih tort.

Preden začnete rezati torto, nož za trenutek postavite v visok kozarec ali vrč, napolnjen z vročo vodo, ali ga postavite pod vročo tekočo vodo. Natančno osušite nož in rezajte rezine, ko je nož na otip še nekoliko topel. Tako boste glazuro rezali kot maslo.

Prepričajte se, da ste torto natančno razrezali in da ste temeljito razrezali dno torte do konca.

S tortnim strežnikom prenesite rezine torte na podstavek za torto ali neposredno na krožnike za torto. Poskrbite za vilice za sladice, s katerimi boste gostom postregli s sladkimi dobrotami.