Seti desertnih vilic

2 items total
Set desertnih vilic NUOVA, 6 kosov, WMF
Set desertnih vilic NUOVA, 6 kosov, WMF
Na zalogi na spletu (15 pcs)
22 €
WM1291666046
Desertna vilica STELLA, set 4 kosov, Blomus
34,63 €
BM63950

SklopiDesertna vilica - popoln način uživanja v sladici

Kaj so kompleti desertna vilica ?

Komplet desertna vilica je nepogrešljiv v vsakem domu, saj je kot nalašč za serviranje in uživanje majhnih, nežnih sladic, kot so sadje, torte in pecivo. To je del jedilnega pribora, ki se bo lepo podal k servirjem za torte ali stojalom za torte.

Kako izbrati komplet desertna vilica ?

Pri izbiri desertna vilica je treba upoštevati dejavnike, kot so material, oblika in število vilic v kompletu.

Za izdelavo desertnih vilic se pogosto uporablja nerjavno jeklo, ki je najbolj odporen in najcenejši material v primerjavi z alternativami, kot je zlato. Nekateri kompleti desertnih vilic so preprosto oblikovani, drugi pa imajo bolj zapletene oblike. Izberite slog, ki vam je všeč in se dobro ujema z opremo jedilnice.

Upoštevati morate tudi število vilic v kompletih, ki jih kupujete. V naši ponudbi boste našli 6- in 12-delne komplete proizvajalcev, kot so WMF.

Kako skrbim za svoje desertne vilice?

Zavedamo se, kako pomembno je udobje v našem vsakdanjem hitrem življenju. Zato so naši kompleti desertna vilica zasnovani tako, da so privlačni in preprosti za čiščenje. Ker so narejeni iz nerjavečega jekla, ne korodirajo in se ne dehtijo ter bodo svoj bleščeči sijaj ohranili več let.

Preprosto jih operite v topli vodi z rahlim milom, nato pa jih popolnoma osušite z kuhinjska krpa. Pomivalni stroji lahko poškodujejo jedilno posodo, zato se jim je bolje izogniti, če je to mogoče. Dezertne vilice je treba hraniti v hladnem in suhem prostoru, kadar jih ne uporabljate. Tako bo manjša verjetnost, da bodo zarjaveli ali se pobarvali. Vilice hranite v omarici ali predalu za jedilni pribor. Z njimi so vilice vedno pripravljene za uporabo.

Kako skrbeti za desertna vilicaiz nerjavečega jekla?

Po nakupu kompleta desertna vilica na spletni strani Kulina in začetku uporabe je treba razumeti, kako zanj skrbeti. Nekaj osnovnih nasvetov, ki veljajo tudi za nekatere druge komplete jedilnega pribora:

  • Eden najboljših načinov čiščenja desertnih vilic iz nerjavečega jekla je ročno pranje.
  • Po čiščenju je pomembno, da vilice ustrezno sperete, da se znebite morebitnih ostankov mila.
  • Vilice morate takoj po umivanju posušiti z nežno brisačo.
  • Ko vilice ne uporabljate, jih shranite na suhem mestu, da zmanjšate možnost korozije.

Kupite lahko tudi komplete jedilnega pribora, kompletečajna žlička in paličice.