Stenska ogledala

9 items total
Stensko ogledalo ROUND, 76 cm, zelena, Fritz Hansen
950 €
FH840320
Stensko ogledalo ROUND, 84 cm, roza/modra, Fritz Hansen
926 €
FH840310
Stensko ogledalo OBOD, 80 cm, svetlo rjav, Blomus
373 € –9 %
338 €
BM65923
Stensko ogledalo RIM, 50 cm, svetlo rjav, Blomus
180 €
BM66002
Stensko ogledalo RIM, 80 cm, kaki, Blomus
373 € –9 %
Stensko ogledalo RIM, 80 cm, kaki, Blomus
Na zalogi na spletu (3 pcs)
338 €
BM65924
Stensko ogledalo RIM, 80 cm, siv, Blomus
373 € –9 %
Stensko ogledalo RIM, 80 cm, siv, Blomus
Na zalogi na spletu (2 pcs)
338 €
BM65922
Stensko ogledalo RIM, topla siva, Blomus
180 € –8 %
Stensko ogledalo RIM, topla siva, Blomus
Na zalogi na spletu (1 pcs)
164 €
BM66001
Stensko ogledalo RIM, 70 cm, črna, aluminij, Zone Denmark
198 €
ZO14643

Stenska ogledala - povečajo prostor

Kako stenska ogledala vplivajo na notranjost?

Stenska ogledala so vsestranski in vplivni elementi notranje opreme z več prednostmi:

 • Izboljšani prostor: Zrcala vizualno razširijo prostor, zaradi česar se zdi večji in bolj odprt. S strateško postavitvijo ogledal lahko ustvarite iluzijo globine, zlasti v manjših prostorih.

 • Povečana svetloba: Zrcala odbijajo naravno in umetno svetlobo ter tako učinkovito osvetlijo prostor. Pomagajo enakomerneje porazdeliti svetlobo in lahko celo naredijo prostor bolj sončen in vabljiv.

 • Dekorativni poudarki: Ogledala so na voljo v različnih oblikah, velikostih in okvirjih, kar stenam doda dekorativni pridih. Služijo lahko kot osrednje točke ali dopolnilni deli, ki izboljšajo estetiko prostora.

 • Vizualni interes: Zrcala v notranjost vnesejo teksturo in dimenzijo. Njihove odsevne površine dodajo kompleksnost in prefinjenost ter razbijajo monotonost v oblikovanju.

 • Umetniške refleksije: Zrcala lahko zajamejo in odražajo lepoto umetnin, pohištva in arhitekturnih detajlov, kar vam omogoča, da uživate v več vidikih vašega dekorja.

 • Iluzija višine: Visoka ogledala lahko ustvarijo navpični poudarek in vizualno podaljšajo višino prostora, kar je lahko še posebej koristno v prostorih z nižjimi stropi.

 • Ravnovesje in simetrija: Z postavitvijo ogledal simetrično ali v parih lahko ustvarite občutek ravnovesja in harmonije v razporeditvi prostora.

 • Funkcionalna uporaba: Zrcala so praktična za osebno nego in pregledovanje oblačil, zlasti če so nameščena na vhodih, hodnikih ali v garderobnih prostorih.

 • Razgledi in pokrajina: Z ogledali lahko zajamete zunanje poglede, zelenje ali zanimivo arhitekturo in tako učinkovito prenesete zunanjost v notranjost.

 • Majhni prostori: Ogledala so še posebej koristna v majhnih sobah ali ozkih hodnikih, kjer lahko prostor naredijo manj utesnjen in bolj prijeten.

 • Izjava o oblikovanju: Zrcala so lahko izrazni kosi, saj prikazujejo edinstvene okvirje ali oblike, ki odražajo vaš osebni slog.

Na splošno stenska ogledala prispevajo k estetiki, funkcionalnosti in splošnemu ambientu notranjosti. S skrbno izbiro njihove postavitve in zasnove lahko izkoristite njihovo preobrazbeno moč in tako izboljšate svoje bivalne prostore.

Naša dekorativna stenska ogledala so na voljo v različnih velikostih in oblikah za vašo hišo ali stanovanje, tako da lahko vsakemu prostoru dodelite svoj individualni slog. Stenska ogledala so odličen način, kako združiti zasnovo prostora, in vam lahko pomagajo povečati prostor v hiši. Zrcala so fantastična za ustvarjanje videza prostora in odpirajo tudi najmanjše garsonjere ali hodnike! Imamo tudi zbirko stoječih ogledal. Poglejte jih!

Kako očistiti umazano stensko ogledalo?

Če se želite znebiti umazanije na ogledalu, najprej s suho krpo odstranite prah. Nato ogledalo nežno očistite z zmečkanim časopisom, ki ste ga namočili v vodo in malo kisa. Za končni videz brez lis preprosto drsite po površini z navpičnimi ali vodoravnimi gibi, namesto da bi jo poskušali obdelati. Pazite, da robovi ogledala brez okvirja ne postanejo ali ostanejo mokri dlje časa. S čisto krpo polirajte površino do sijajnega sijaja.

Kaj naj upoštevam pri izbiri ogledala?

Pri izbiri stensko ogledaloje treba upoštevati velikost prostora, dekor in lasten okus. Če želite svoj videz preveriti v ogledalu, potrebujete večje ogledalo v višini oči. Če želite z ogledalom povečati prostor, lahko izberete ogledalo, ki je širše kot visoko.

Če želite prostoru dodati slog, lahko izberete ogledalo s privlačnim okvirjem ali ogledalo z nenavadnim dizajnom, kot je ogledalo s cvetjem na spletni strani Kulina, ki je odlična izbira.

Na spletni strani Kulina vam poskušamo ponuditi široko paleto možnosti za vaš dom. Zato na naši spletni strani ponujamo obsežno zbirko stenskih ogledal za prodajo, vključno s stenskimi ogledali proizvajalcev, kot so Blomus, Bloomingville in Zone Denmark.

Stenska ogledala nas razveseljujejo s svojo prisotnostjo in ponujajo številne možnosti, ki ustrezajo vsakemu prostoru in slogu. Od drobnih in nežnih okvirjev, ki šepetajo o subtilni lepoti, do velikih in veličastnih ogledal, ki vzbujajo pozornost - za vsako vizijo se najde primerna velikost in odsev, ki ustreza vašemu edinstvenemu okusu.