WOLL Titanium Nowo

1 items total

Predstavljamo kolekcijo WOLL Titanium Nowo, ki priča o zapuščini Norberta Wolla, vizionarskega ustanovitelja podjetja Woll GmbH. Norbert Woll je s svojo predanostjo pionirskemu duhu in neomajnim perfekcionizmom v proizvodnji posod navdihnil oblikovanje serije NOWO, ki obljublja brezkompromisno kakovost in funkcionalnost.

Srce izjemne zmogljivosti ponve NOWO je 8 mm debela termična podlaga, ki je skrbno ročno ulita, da zagotavlja optimalno porazdelitev in zadrževanje toplote. Te ponve in lonci se hitro segrejejo in ostanejo vroči tudi po odstranitvi s kuhalne plošče, kar omogoča energetsko učinkovito kuhanje na vseh vrstah kuhalnih plošč, tudi na indukciji.

Trdna površinska prevleka NOWO iz titana ni le visokokakovostna, temveč tudi izjemno robustna in vzdržljiva. Kuhate in cvrete lahko povsem samozavestno, saj veste, da je vaša posoda kos vročini v kuhinji.

NOWO odlikuje tudi odstranljiv ročaj na ponvah. Zaradi te inovativne funkcije je shranjevanje enostavno, saj te ponve zlahka spravite v omaro in pomivalni stroj. Poleg tega se lahko po potrebi spremenijo tudi v oblike za torte, kar vaši kuhinji doda pridih vsestranskosti.

Kolekcija NOWO vključuje vrsto ponev, loncev in pekačev, ki so zasnovani tako, da zadovoljijo vse vaše kulinarične potrebe. Ne glede na to, ali imate plinsko, električno ali indukcijsko kuhalno ploščo, je NOWO združljiv z vsemi vrstami kuhalnih plošč. In seveda ponosno nosi oznako "Made in Germany", kar priča o predanosti ambicioznega ustanovitelja podjetja Woll.

Ročno vlivanje vsake posode posebej zagotavlja odpravo zračnih žepov, kar zagotavlja najvišjo kakovost. Ojačan rob dodaja dodatno odpornost na udarce, njegova oblika pa preprečuje razlitje pri nalivanju.

Ponev NOWO slovi po hitrem in enakomernem segrevanju. Zaradi ojačanih sten in dna izjemno dobro zadržujejo toploto, zato lahko med kuhanjem zmanjšate temperaturo. Vaše jedi v ponvi ostanejo dlje časa vroče, kar je idealno za sekundo, ne da bi potrebovali mikrovalovno pečico.

Medtem ko imajo ponve NOWO precejšnjo težo, imajo ponve za sauté in kvadratne ponve lito pomočno držalo, zaradi česar jih je lažje dvigniti in manevrirati.

Te ponve brez ročajev so zasnovane z mislijo na praktičnost. Brez težav se prilegajo v pečico, pomivalno korito, pomivalni stroj in kuhinjsko omaro. Zasnova brez ročajev omogoča tudi lažje zlaganje, kar je udobje, ki ga cenijo zvesti ljubitelji blagovne znamke NOWO.

Spoznajte izjemno kakovost in funkcionalnost kolekcije WOLL Titanium Nowo. To je več kot le kuhinjska posoda; je poklon duhu inovativnosti in perfekcionizma, ki je gonilo zapuščine Norberta Wolla. S programom NOWO, ponosno izdelanim v Nemčiji, povzdignite svoje kulinarične pustolovščine in se prepustite brezkompromisni kakovosti v vsaki jedi, ki jo ustvarite.