Božična dekoracija

55 items total
Božični okraski ANGEL WITH FLOWERS, 7,5 cm, posrebrena, Rosendahl
16,70 €
RSD31318
Betlehem BETHLEHEM, 37 cm, les / nerjaveče jeklo, Philippi
140,50 €
PHP105039
Božično drevo SANTA CRUZ, 37 cm, srebrna barva, nerjaveče jeklo, Philippi PHP202030
Namizni svečnik HURRICANE, 38 cm, medenina, Bjørn Wiinblad
156 €
BJORW56407
Namizni svečnik HURRICANE, 46 cm, medenina, Bjørn Wiinblad
175 €
BJORW56408
Namizni svečnik HURRICANE, 55 cm, medenina, Bjørn Wiinblad
194 €
BJORW56409
Stojalo za polena TOBAGO, 47 cm, črno, jeklo, Philippi
75,50 €
PHP203017
Stojalo za polena TOBAGO, 89 cm, črno, jeklo, Philippi
162 €
PHP203018
Svečan svečnik LA SERENA, 30 cm, zlat, nerjaveče jeklo, Philippi PHP105038
Svečnik za visoke svečke GUIRLANDE, 12 cm, rdeča, porcelan, Bjørn Wiinblad BJORW53084
Visoka sveča GUIRLANDE, 25 cm, rdeča, Bjørn Wiinblad
19 €
BJORW53085
Visoka sveča GUIRLANDE, 25 cm, rdeča, Bjørn Wiinblad
Outlet
19 € –29 %
13,46 €
BJORW53086
Božična figurica ANGELO MIRACOLO, 9 cm, bela, porcelan, Alessi
19 €
ALAGJ013
Božična figurica HAPPY ETERNITY BABY, bela, Alessi
119 €
ALAGJ01W
Božična krogla ANGIOLETTO, vijolična, Alessi
22 €
ALAMJ136
Božična krogla BALDASSARRE, rdeča, Alessi
22 €
ALAMJ1310
Božična krogla BUE, zlata, Alessi
Božična krogla BUE, zlata, Alessi
Na zalogi na spletu (10 pcs)
22 €
ALAMJ134
Božična krogla HAMMERSHOI 2022, bela, Kähler
23,95 € –5 %
22,70 €
KHL693260
Božična krogla MADONNA, modra, Alessi
Božična krogla MADONNA, modra, Alessi
Na zalogi na spletu (8 pcs)
22 €
ALAMJ132
Božični okraski APE DELL'ORO, zelena, Alessi
45 €
ALMJ165
Božični okraski CIGNO DI PRIMAVERA, bela, Alessi
38 €
ALMJ1610
Božični okraski CUBIK DRAGON, zelena, Alessi
21 €
ALGJ0212
Up
More products

Božični okraski - spremenite svoj dom v zimsko čudovito deželo

Katere vrste božičnega okrasja so na voljo na spletni strani Kulina?

IzrazBožična dekoracijase nanaša na različne okraske, ki se uporabljajo med prazniki in zlasti v božičnem času. Na spletni strani Kulina vam ponujamo posebne predmete za okrasitev celotnega doma in osvetlitev oči vaše družine priznanih blagovnih znamk, kot so Alessi, Kähler in Rosendahl.

Naša zbirka izdelkov vas lahko navdihne, vam ponudi nekaj zanimivih idej za Božična dekoracija in vam pomaga pri ustvarjanju lastne zimske dežele, v kateri bo uživala vsa družina.

 • Božični okraski - bož ični okrasek je majhen okrasek, ki se za okras obesi na božično drevo. Na voljo so v najrazličnejših oblikah, velikostih in barvah ter so pogosto sestavljeni iz stekla ali zlitine. Nekateri so običajni, kot so zvončki, zvezdice in kroglice, drugi pa so bolj edinstveni in ustvarjalni.
 • Božične figurice - Božične figurice so majhni predmeti, ki krasijo domove v času praznikov. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, kot so Božiček, backpiuper, angel itd.
 • Svečniki - preverite našo ponudbo svečnikov in izberite tiste, ki bodo najbolje dopolnili vaš božični dekor

Kako profesionalno okrasiti božično drevo?

Božično drevo lahko okrasite na veliko načinov. Nekateri uporabljajo temo in barvno shemo, da ustvarijo prefinjeno in elegantno drevo, drugi pa uporabljajo svetle barve in neusklajene okraske, da ustvarijo bolj običajno drevo.

Priporočamo, da najprej prižgete luči, da si lahko vzamete čas za njihovo postavitev in pravilno razporeditev. Svetilk ne postavljajte v skupine, naj bodo čim bolj enakomerno razporejene, napeljavo pa čim bolj skrijte.

Drugič, ne pozabite, da vaše drevo ni nujno videti na določen način ali biti profesionalno okrašeno, da bi bilo veselo. Ključno je najti slog, ki ustreza vam in vaši hiši ter daje vtis, da je božič.

Kako lahko okrasite svoj dom za božič?

Okrasitev doma za božič je čudovit način, kako sprejeti praznični duh ter ustvariti toplo in praznično vzdušje. Tukaj je nekaj idej, ki vam bodo pomagale okrasiti dom za božič:

 • Božično drevo: Božično drevo, ki je osrednji del prazničnega okrasja, lahko okrasite z lučkami, okraski, girlandami in okraskom za drevo. Izberite barvno shemo, ki dopolnjuje notranjost vašega doma.

 • Venčki: Na vhodna vrata in po vsem domu obesite vence. Uporabite lahko tradicionalne zimzelene vence ali pa ste ustvarjalni z venci iz drugih materialov, kot so okraski, storži ali celo suho sadje.

 • Girlande in gubice: Vence in girlande lahko obesite ob ograje, kamine in okenske police. Dodate lahko lučke, okraske ali trakove, da bi povečali njihov praznični videz.

 • Luči: Vezite pravljične lučke po zunanjosti hiše, ob ograjah ali na drevesa in grmovje. V notranjosti namestite lučke na božično drevo, po policah in okoli vrat.

 • Nogavice: Obesite nogavice ob kaminu ali na določenem prostoru za razstavljanje nogavic. Prilagodite jih za vsakega družinskega člana.

 • Sveče: Uporabite sveče v okrasnih držalih, da ustvarite topel ambient. Razmislite o dišečih svečah, ki spominjajo na božične vonjave, kot so cimet, bor ali medenjaki.

 • Nastavitve mize: Priložite jedilna miza prte, podloge, prtičke in namizno posodo. Uporabite osrednje okraske, kot so praznični cvetlični aranžmaji ali sveče.

 • Dekor za kamin: Okrasite ognjišče z girlandami, nogavicami in sezonskimi okraski. Postavite lahko tudi praznično osrednjo točko, kot je venec ali okrasni transparent.

 • Lupinice in figurice: V svoj okras vključite prasketalnike, figurice Božička, snežne krogle in druge dekorativne božične figurice.

 • Zunanji dekor: Ne pozabite na zunanje prostore. Obesite zunanje luči, postavite napihljive okraske in na dvorišču postavite osvetljene severne jelene ali snežake.

 • Okenski dekor: Okna okrasite s prazničnimi okenskimi oklepi, venci ali lučkami, da ustvarite vesel pogled tako od znotraj kot od zunaj.

 • Veranda ali vhod: Na verandi ali vhodu postavite lončene zimzelene rastline, vence in praznične podloge za vrata, da pozdravite goste.

 • Okraski: Oznake obesite na lestence, zavese ali celo na veje rastlin, da se praznično vzdušje razširi po vašem domu.

 • Praznična posteljnina: Za ustvarjanje prijetnega vzdušja v spalnicah zamenjajte običajno posteljnino s posteljnino s prazničnimi motivi.

 • Dekor stopnišča: Za eleganten dotik ovijte girlande okoli stopniščnih ograj in dodajte pentlje, okraske ali trakove.

 • DIY obrti: Ustvarite lastne božične okraske z izdelki DIY, kot so domači okraski, papirnate snežinke in umetnine s praznično tematiko.

 • Adventni koledar: Adventni koledar, tradicionalni ali sodobni, vključite v svoj dekor in tako odštevajte dneve do božiča.

Ne pozabite, da je ključ do uspešne božične dekoracije v tem, da vanjo vnesete svoj osebni slog in želje. Ne glede na to, ali imate raje klasičen, rustikalen, sodoben ali muhast videz, je cilj ustvariti praznično okolje, ki v vaš dom vnese veselje in praznični duh.

Za praznično vzdušje lahko kupite tudi druge predmete za Božična dekoracija , kot so božična posoda in božični tekstil.