Božično vzdušje

14 items total
Namizni svečnik ASTRO, 14 cm, zelena, steklo, Hübsch
Outlet
78 € –20 %
62,40 €
HU991418
Božična figurica ANGELO MIRACOLO, 9 cm, bela, porcelan, Alessi
17 €
ALAGJ013
Božična figurica HAPPY ETERNITY BABY, bela, Alessi
112 €
ALAGJ01W
Dekorativni pladenj LOTUS, 45 cm, nerjaveče jeklo, Alessi
230 €
ALYHC01
Etažer za pecivo LEGIO NOVA, 29 cm, Eva Solo
99,95 € –24 %
75,10 €
ES887266
Laterna za sveče FINCA M, 36,5 cm, črna, Blomus
61,15 €
BM63687
Laterna za sveče LITO M, 27 cm, črna, jeklo, Blomus
71,35 €
BM65932
Namizni kamin SPIN 120, srebrna, Höfats
Namizni kamin SPIN 120, srebrna, Höfats
Na zalogi na spletu (4 pcs)
166 €
HO00024
Namizni kamin SPIN 90, srebrna, Höfats
Namizni kamin SPIN 90, srebrna, Höfats
Na zalogi na spletu (2 pcs)
125 €
HO00046
Odeja NEA, 130 x 180 cm, bež, Blomus
74 € –10 %
Odeja NEA, 130 x 180 cm, bež, Blomus
Na zalogi na spletu (1 pcs)
66 €
BM66120
Porcelanaste jaslice PRESEPE, 6 kosov, zlata, Alessi
105 €
ALAMGI10GD
Prisrčnica MANHATTAN, 200 ml, WMF
32,90 € –11 %
Prisrčnica MANHATTAN, 200 ml, WMF
Na zalogi na spletu (6 pcs)
29 €
WM0603519990
Svečnik za namizne sveče SQUARE CANDLE, set 4 kosov, zlati, Höfats HO00368
Svečnik za visoke svečke FINCA L, 52 cm, stenska, Blomus
139 €
BM65423

Božično razpoloženje - pripravite svoj prostor na počitnice

Dekorativni predmeti in izdelki za notranjo opremo doma imajo ključno vlogo pri ustvarjanju prazničnega vzdušja in toplega božičnega razpoloženja v vaših bivalnih prostorih. Bistveni elementi so božična drevesa, okrašena z utripajočimi lučkami, in različni okraski, kot so okraski, bleščice in okrasni okraski za drevesa. Praznični venci, obešeni na vratih, oknih ali stenah, pričarajo prijetno vzdušje. Lučke na vrvici, ki so nežno obložene okoli ograj, kaminov in polic, v prostor vnesejo prijeten sijaj. Namizni okraski s poinsettiji, svečami in okrasnimi figuricami povečajo praznično vzdušje med prazničnimi obroki. Jaslice in figurice za drobilec oreščkov dodajo pridih tradicije in kulturnega pomena. Udobni tekstil, kot so okrasne blazine, pregrinjala in namizni prti, ne zagotavlja le topline, temveč tudi dekorativni pridih. Dišeče sveče z vonji, kot so cimet, bor in medenjaki, prispevajo k čutno bogatemu okolju in dopolnjujejo božično doživetje. Ti dekorativni predmeti in izdelki za notranjo opremo skupaj spremenijo domove v očarljiva in praznična zatočišča ter podžgejo veselje in čarobnost praznične sezone.

Kateri izdelki so na voljo na spletnem mestu Kulina, da bi ustvarili božično vzdušje?

Božič je edini čas v letu, ko je v notranjosti toplo in prijetno. To je čudovit letni čas zaradi vseh praznovanj, družine in hrane. Božič vedno pričakujemo tako dolgo, da že novembra začnemo predvajati božično glasbo.

Vsakdo rad sliši, da je njegov dom topel in vabljiv, še posebej med prazniki. Vsi si želimo, da bi drugi ljudje dobili vtis, da se lahko sprostijo in zabavajo. Zato smo za ta letni čas pripravili posebno zbirko na spletni strani Kulina, saj je nekaj zelo preprostih načinov, kako v vsak dom vnesti prijetno vzdušje.

Zbrali smo osnovne predmete znanih proizvajalcev, kot so Alessi, Blomus,Höfats, in Kusmi Tea za vas in vaše najdražje, da boste lahko uživali v naslednjem božiču.

  • Razsvetljava

Težko je poudariti, kako pomembna je osvetlitev za ustvarjanje posebnega vzdušja. Igranje z osvetlitvijo pomaga uravnotežiti stvari in vzpostavi temelj za preostalo dekoracijo, zato poskrbite, da boste za božič pripravili nekaj namiznih svetilk!

  • Sveče

Prisotnost sveč je morda najboljši pristop za takojšnje ustvarjanje božičnega vzdušja. Izberete lahko dišeče sveče z vonjem po medenjakih, cimetu ali boru ali pa se odločite za svečnike, čajnike ali svetilke.

  • Mehka odeja

Eden od načinov, kako uživamo v praznikih in si ustvarimo posebno božično vzdušje, je, da se od dolgega napornega dela sprostimo tako, da se zleknemo v razkošno odeja (na voljo tukaj na Kulina). Poskrbite, da bo vaš kavč opremljen z okrasnimi blazinami, prižgite si najljubšo romantično komedijo in skočite nanj!

  • Čaj

Prijetno vzdušje lahko povečate s posebnim, začinjenim božičnim čajem, postreženim v prikupnih vrčkih iz vaše zbirke božične posode. Na spletni strani Kulina boste našli različne vrste čaja, med drugim čaj, začinjen s cimetom, ali čaj, ki spominja na kuhano vino. Božični čaj lahko nadgradite tudi z božičnim čajnik ali infuzor za čaj.

Božično razpoloženje je zelo pomembno, saj vsebuje bistvo veselja, enotnosti in topline, ki jih prinaša praznični čas. Je močan opomnik, da se ustavimo v vsakdanjem vrvežu in si privoščimo čas za razmislek, darovanje in povezanost z bližnjimi. Praznično vzdušje, ki ga zaznamujejo utripajoče luči, veseli okraski in sezonske dišave, je izjemno sposobno vzbuditi nostalgične občutke in priklicati lepe spomine na pretekla praznovanja in običaje. Božično razpoloženje na edinstven način spodbuja občutek skupnosti, spodbuja prijazna dejanja in spodbuja posameznike, da delijo svoje bogastvo s tistimi, ki ga potrebujejo. To je čas, ko ljudje dobijo navdih za druženje, ustvarjanje trajnih vezi in dragocene trenutke skupnega druženja. V svetu, ki pogosto teče hitro, je božično vzdušje dragocen premor - obdobje očarljivosti in pričakovanja, ki v nas prebudi otroško čudenje in nas spomni na pomen hvaležnosti, ljubezni in širjenja dobre volje.