Zunanja dekorativna osvetlitev

5 items total
Gel svečnik LUNA, 24 cm, črn, Blomus
Gel svečnik LUNA, 24 cm, črn, Blomus
Na zalogi na spletu (30 pcs)
84,61 €
BM65390

Zunanja dekorativna razsvetljava - žareči vrtovi in bleščeče terase2

Kaj so zunanje dekorativne luči?

Zunanja dekorativna svetloba se nanaša na fiksno zunanjo umetno svetlobo, ki se uporablja za osvetlitev zunanjih prostorov brez strehe, kot so drevesa, vrtovi, verande ali dovozi.

Te luči se uporabljajo tudi za ohranjanje ali izboljšanje vizualne učinkovitosti tistih, ki se ukvarjajo s človekovimi dejavnostmi na prostem, poleg tega pa lepšajo vašo okolico. Na spletnem mestu Kulina so na voljo avtentične blagovne znamke dekorativne razsvetljave z zaupanjem, kot so Blomus in Seletti.

Ob kateri priložnosti lahko uporabim zunanje dekorativne luči?

Zunanje dekorativne luči poskrbijo za lepoto in energijo vsakega zunanjega prostora, ne glede na to, ali gre za posebne priložnosti ali redno uživanje. Med prazniki, kot so božič, Kwanzaa, Hanuka, Diwali in silvestrovo, pa tudi na zabavah, festivalih in porokah, jih lahko na primer uporabite za ustvarjanje veselega in prijetnega vzdušja.

Te luči naredijo zunanje prostore bolj očarljive, saj jim dodajo pridih očarljivosti in estetike. Zaradi njih so terase in vrtovi bolj estetski in privlačni za vsakodnevno uporabo.

Za ustvarjanje toplega in vabljivega vzdušja lahko zunanje okrasne luči ovijete okoli dreves, obesite na pergole ali postavite ob sprehajalne poti.

Kako namestiti zunanje okrasne luči?

Po izbiri želenih luči lahko dekorativno zunanjo razsvetljavo preprosto namestite z uporabo spodnjih nasvetov:

  • Določite mesta za pritrditev vrvic, kot so drevesa, drogovi ali stavbe, kamor jih lahko pritrdite. Luči je treba pritrditi s kavlji ali sponkami.
  • S kavlji ali verigami lahko pritrdite svetilke ali druge viseče luči na pergole, pokrove teras ali druge primerne konstrukcije.
  • Poskrbite, da bodo luči pravilno nameščene in razporejene, da boste dosegli želeni videz.

Kako lahko zaščitim svoje zunanje luči?

Uporaba vremenskih ščitnikov je ena od odličnih strategij za zaščito vrtnih luči. Vaše luči so pred vlago in slabim vremenom zaščitene z vremenskimi ščiti. Zunanje napeljave lahko zaščitite tudi s škatlami, imenovanimi svetlobni ščitniki, ki jih lahko uporabite tudi za usmerjanje svetlobe, ki prihaja pod določenim kotom. Svetlobni ščitniki lahko poleg zaščite dragih zunanjih naprav pomagajo ublažiti preveč svetle luči na enem območju.

Na spletni strani Kulina lahko kupite tudi druge luči, kot so zunanje svetilke, zunanje namizne svetilke in številne druge. Oglejte si ga tukaj.