Zunanje namizne svetilke

25 items total
Prenosna namizna svetilka LIGHT TO GO, organsko siva, Koziol
63 €
KOZ3799670
Prenosna namizna svetilka SPIRIT J, LED, kremasta, Blomus
40,75 €
BM66062
Prenosna namizna svetilka SPIRIT J, LED, siva, Blomus
40,75 €
BM66061
Prenosna namizna svetilka SPIRIT J, LED, srebrno siva, Blomus
40,75 €
BM66060
Prenosna namizna svetilka SPIRIT L, LED, kremasta, Blomus
66,25 €
BM66065
Prenosna namizna svetilka SPIRIT L, LED, siva, Blomus
66,25 €
BM66063
Prenosna namizna svetilka SPIRIT L, LED, toplo siva, Blomus
66,25 €
BM66064
Prenosna namizna svetilka SPIRIT XL, LED, svetlo siva, Blomus
131,58 €
BM66235
Prenosna namizna svetilka SPIRIT XL, LED, temno siva, Blomus
131,58 €
BM66236
Stojalo ELEVATION za namizni kamin SPIN 120, črna, Höfats
37 €
HO00011
Stojalo ELEVATION za namizni kamin SPIN 120, zlata, Höfats
37 €
HO00012
Merilni trak GENTS, 3 m, svetlo siva, Blomus
131,58 €
BM66237
Prenosna namizna svetilka LIGHT TO GO, temno siva, Koziol
64 €
KOZ3799673
Prenosna namizna svetilka ANI MINI, 21 cm, LED, bela, aluminij, Blomus
New
BM67073
Prenosna namizna svetilka FAROL MINI, 19,5 cm, LED, bela, aluminij, Blomus
New
BM67046
Up
More products

Zunanje namizne svetilke - spremenite svojo zunanjo oazo z elegantno osvetlitvijo

Kakšne so razlike med zunanjimi in notranjimi namiznimi svetilkami?

Z zunanjimi namiznimi svetilkami lahko hitro izboljšate vzdušje na prostem. Te namizne svetilke lahko, tako kot njihove notranje ustreznice, ustvarjajo sence, kaskadno širijo svetlobo po površinah in dajejo rožnat, ambientalni sij, ki izboljša čas za počitek in sprostitev ali zabavo na prostem.

Namizne svetilke za notranjo in zunanjo uporabo se razlikujejo v več pomembnih pogledih, med katerimi je tudi vrsta materiala, iz katerega so izdelane. Zunanje svetilke so izdelane iz vremensko odpornih materialov, kot sta trpežna plastika in nerjavno jeklo, da so odporne na različne vremenske razmere.

Zunanje namizne svetilke se večinoma napajajo s kablom USB ali akumulatorskimi baterijami, kar omogoča enostavno uporabo na prostem, za razliko od namiznih svetilk v zaprtih prostorih, ki so pogosto priključene neposredno v vtičnico. Pogosto uporabljajo tudi tehnologijo razsvetljave, ki je prijazna do zunanjih površin, kot je LED, in so izdelane z mislijo na vzdržljivost in uporabnost.

Kakšne so prednosti uporabe zunanjih namiznih svetilk?

Uporaba zunanjih namiznih svetilk ima lahko več prednosti za vaše zunanje prostore, kot so terase, palube, vrtovi in jedilnice na prostem. Navajamo nekaj prednosti, ki jih prinaša vključitev namiznih svetilk na prostem v vaš zunanji dekor:

  • Ambiance in vzdušje: Zunanje namizne svetilke zagotavljajo mehko, ambientalno osvetlitev, ki ustvarja prijetno in vabljivo vzdušje. Vaš zunanji prostor lahko spremenijo v udoben podaljšek notranjega bivalnega prostora.

  • Izboljšana estetika: Zunanje namizne svetilke vašemu zunanjemu dekorju dodajo pridih sloga in elegance. Na voljo so v različnih oblikah, od modernih in elegantnih do rustikalnih in tradicionalnih, zato lahko izberete svetilko, ki dopolnjuje vašo splošno estetiko oblikovanja.

  • Funkcionalna razsvetljava: Zunanje namizne svetilke zagotavljajo praktično osvetlitev za dejavnosti, kot so branje, prehranjevanje ali zabava po mraku. Zagotavljajo usmerjeno osvetlitev miz, tako da ponoči lažje vidite in uživate v svojem zunanjem prostoru.

  • Delovna osvetlitev: Zunanje namizne svetilke, nameščene na zunanjih jedilnih mizah ali delovnih površinah, zagotavljajo namizno osvetlitev, ki olajša pripravo hrane, igranje iger ali opravljanje drugih dejavnosti.

  • Podaljšana uporaba: Z zunanjimi namiznimi svetilkami lahko podaljšate uporabo svojega zunanjega prostora do večera in noči. To je še posebej uporabno za srečanja, zabave ali preprosto uživanje v mirnem večeru na prostem.

Ali lahko zunanja namizna svetilka uporabljam v zaprtih prostorih?

Zunanje namizne svetilke so izjemno prilagodljive in se lahko uporabljajo za osvetlitev različnih notranjih in zunanjih prostorov. Ne glede na to, kje potekajo srečanja in zabave, je zunanja razsvetljava bistvenega pomena za izboljšanje okolice in ustvarjanje okolja, ki se zdi toplo, prijazno in vizualno prijetno. Prebrskajte naš izbor namiznih svetilk za zunanjo uporabo, ki so na voljo v različnih modelih, odtenkih, oblikah in pri različnih proizvajalcih, vključno z znanimi svetilkami Eva Solo in Rosendahl.

Če želite svojemu vrtu dodati nekaj novega, lahko kupite tudi zunanje solarne luči, zunanje svetilke in vrtne bakle.