Zunanje solarne svetilke

13 items total
Prenosna namizna svetilka SOFT SPOT, 25 cm, LED, olivno zelena, Rosendahl RSD26311
Solarna laterna SUNLIGHT BELL, Eva Solo
99,95 € –15 %
Solarna laterna SUNLIGHT BELL, Eva Solo
Na zalogi na spletu (9 pcs)
84,10 €
ES571327
Solarna namizna svetilka SUNLIGHT, 14 cm, Eva Solo
99,95 € –21 %
78 €
ES571337
Solarna namizna svetilka SUNLIGHT, 16 cm, siva, Eva Solo
59,95 € –24 %
45 €
ES571369
Solarna svetilka SUNLIGHT, Eva Solo
99,90 € –20 %
Solarna svetilka SUNLIGHT, Eva Solo
Na zalogi na spletu (13 pcs)
79,10 €
ES571338
Prenosna namizna svetilka SOFT SPOT, 18,5 cm, LED, pšenica, Rosendahl RSD26325

Zunanje sončne luči - izkoriščanje moči sonca za osvetlitev zunanjih površin

Kakšne so prednosti uporabe LED zunanjih luči na sončni pogon?

Kot boste videli na naši spletni strani, vam ponujamo veliko solarnih luči z nizkimi emisijskimi diodami (LED) zaradi različnih prednosti, od katerih so nekatere navedene v nadaljevanju.

LED luči na sončni pogon za proizvodnjo električne energije uporabljajo moč sonca, kar zmanjšuje odvisnost od konvencionalnih virov energije. Poleg tega so okolju prijazni in energetsko učinkoviti. Dolgoročno zmanjšujejo stroške, saj ne potrebujejo računov za elektriko in ne potrebujejo veliko vzdrževanja. Poleg tega imajo daljšo življenjsko dobo in nudijo jasno, koncentrirano osvetlitev, kar izboljša varnost in zaščito na prostem. Brez težav jih lahko postavite kjer koli zunaj, saj ne potrebujejo električne povezave in jih je preprosto namestiti. Z zmanjševanjem emisij ogljika in spodbujanjem uporabe obnovljivih virov energije pomagajo zunanje luči na sončno energijo LED zagotoviti trajnostno prihodnost.

Te zunanje sončne luči podnevi zajemajo sončno energijo in jo ponoči uporabijo za napajanje luči. Zato so kot nalašč za popestritev zunanjih površin.

So okolju prijazne in praktična rešitev za zunanjo razsvetljavo, saj so samostojne in ne potrebujejo električne napeljave ali povezave z virom energije.

Zunanje sončne luči lahko uporabite tudi za več drugih dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, pohodništvo ali druženje na dvorišču.

Ali sončne luči potrebujejo neposredno sončno svetlobo?

Sončni paneli najbolje delujejo, če so izpostavljeni neposredni sončni svetlobi, vendar delujejo tudi v oblačnih dneh in celo v delni senci. Fotoni, ki so potrebni za ustvarjanje električne energije, obstajajo tako v neposredni kot posredni sončni svetlobi, zato lahko sončne zunanje luči delujejo tudi takrat, ko neposredna sončna svetloba ni na voljo.

Če želite svojemu vrtu dodati nekaj novega, lahko kupite tudi zunanje svetilke, zunanje namizne svetilke in vrtne bakle.