ZWILLING Sorrento

12 items total
Kozarec za kavo SORRENTO, set 2 kosov, 200 ml, Zwilling
Sticker
22,50 € –29 %
15,76 €
ZW39500076
Kozarec za pivo SORRENTO, 410 ml, set 2 kosov, Zwilling
Sticker
38,49 € –36 %
24,31 €
ZW39500214
Kozarec za viski SORRENTO, set 2 kosov, 270 ml, Zwilling
Sticker
29 € –28 %
20,80 €
ZW39500215

Kolekcija ZWILLING Sorrento je dokaz zavezanosti blagovne znamke k inovacijam in kakovosti v svetu posode za pijačo. Sorrento je zasnovan tako, da izboljša vašo izkušnjo pitja, in ponuja vrsto elegantne in funkcionalne posode, ki bo izboljšala vaše uživanje v pijači.

Ena od ključnih značilnosti kolekcije Sorrento je steklena zasnova z dvojnimi stenami. Ta inovativna zasnova steklu ne dodaja le pridiha elegance, temveč zagotavlja tudi odlično izolacijo. Vaše vroče pijače ostanejo vroče, hladne pa osvežilne, medtem ko zunanje steklo ostane hladno na dotik.

Borosilikatno steklo, uporabljeno v posodi za pijačo Sorrento, ni le lepo, ampak tudi trpežno. Odporno je na temperaturne sunke, kar pomeni, da lahko varno preklopite z vročih na hladne pijače, ne da bi vas skrbelo, da se bo razbilo ali počilo. Ta trajnost zagotavlja, da bo kozarec Sorrento dolgotrajen dodatek k vaši zbirki.

Ne glede na to, ali uživate v jutranjem kapučinu ali popoldanskem ledenem čaju, bo steklovina Sorrento izboljšala okus in aromo vaših pijač. Čisto steklo vam omogoča, da cenite vizualni vidik pijač, medtem ko izolacija z dvojnimi stenami ohranja idealno temperaturo.

Kozarci Sorrento so zasnovani z upoštevanjem ergonomije. Udobna oblika, ki jo je enostavno prijeti, zagotavlja varen oprijem, zato jih je prijetno uporabljati za vsak dan in posebne priložnosti. Elegantna zasnova doda tudi pridih prefinjenosti vaši namizni opremi.

Skratka, ZWILLING Sorrento je kolekcija, ki združuje obliko in funkcijo v svetu posode za pijačo. Sorrento bo s svojo dvostensko stekleno zasnovo, trpežnim borosilikatnim steklom in elegantno estetiko izboljšal vašo izkušnjo pitja, ne glede na to, ali srkate vročo kavo ali hladen koktajl. Obogatite svojo zbirko posode za pijačo s kozarcem Sorrento še danes.