Božične dekoracije

82 items total
Božični okraski HEART, 7 cm, posrebrena, Rosendahl
Outlet
18 € –25 %
13,50 €
RSD31495
Božični okraski HEART, 7 cm, pozlačeno, Rosendahl
Outlet
22 € –25 %
16,50 €
RSD32495
HURRICANE stožčasti svečnik 38 cm, medenina, Bjørn Wiinblad
New
159,95 €
BJORW56407
HURRICANE stožčasti svečnik 46 cm, medenina, Bjørn Wiinblad
New
179,95 €
BJORW56408
HURRICANE stožčasti svečnik 55 cm, medenina, Bjørn Wiinblad
New
199,95 €
BJORW56409
Stebričasta sveča GUIRLANDE 25 cm, rdeča, Bjørn Wiinblad
New
17,95 €
BJORW53085
Stebričasta sveča GUIRLANDE 25 cm, rdeča, Bjørn Wiinblad
New
17,95 €
BJORW53086
Božična dekoracija PRESEPE, bela, Alessi
87 €
ALAMGI10
Božična dekoracija PRESEPE, zlata, Alessi
105 €
ALAMGI10GD
Božična figurica ANGELO MIRACOLO, bela, Alessi
17 €
ALAGJ013
Božična figurica HAPPY ETERNITY BABY, bela, Alessi
112 €
ALAGJ01W
Božična figurica L'ALBERO DEL BENE, večbarvna, Alessi
58 €
ALMJ1617
Božična figurica LA CITTA DEL'AMORE MIO, zlata, Alessi
46 €
ALMJ1614
Božična figurica NARCISO, bela, Alessi
Božična figurica NARCISO, bela, Alessi
Na zalogi na spletu (3 pcs)
46 €
ALMJ1613
Božična figurica PRESEPE STAR, bela, Alessi
140 €
ALAMGI10SET
Božična figurica s stojalom za kadilo ALCE, rjava, Alessi
37 €
ALAMGI22
Božična figurica STELLA STELLINA, zlata, Alessi
43 €
ALAMGI25
Up
More products

Božični okraski - spremenite svoj dom v zimsko čudovito deželo

Katere vrste božičnega okrasja so na voljo na spletni strani Kulina?

IzrazBožična dekoracijase nanaša na različne okraske, ki se uporabljajo med prazniki in zlasti v božičnem času. Na spletni strani Kulina vam ponujamo posebne predmete za okrasitev celotnega doma in osvetlitev oči vaše družine priznanih blagovnih znamk, kot so Alessi, Kähler in Rosendahl.

Naša zbirka izdelkov vas lahko navdihne, vam ponudi nekaj zanimivih idej za Božična dekoracija in vam pomaga pri ustvarjanju lastne zimske dežele, v kateri bo uživala vsa družina.

 • Božični okraski - bož ični okrasek je majhen okrasek, ki se za okras obesi na božično drevo. Na voljo so v najrazličnejših oblikah, velikostih in barvah ter so pogosto sestavljeni iz stekla ali zlitine. Nekateri so običajni, kot so zvončki, zvezdice in kroglice, drugi pa so bolj edinstveni in ustvarjalni.
 • Božične figurice - Božične figurice so majhni predmeti, ki krasijo domove v času praznikov. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, kot so Božiček, backpiuper, angel itd.
 • Svečniki - preverite našo ponudbo svečnikov in izberite tiste, ki bodo najbolje dopolnili vaš božični dekor

Kako profesionalno okrasiti božično drevo?

Božično drevo lahko okrasite na veliko načinov. Nekateri uporabljajo temo in barvno shemo, da ustvarijo prefinjeno in elegantno drevo, drugi pa uporabljajo svetle barve in neusklajene okraske, da ustvarijo bolj običajno drevo.

Priporočamo, da najprej prižgete luči, da si lahko vzamete čas za njihovo postavitev in pravilno razporeditev. Svetilk ne postavljajte v skupine, naj bodo čim bolj enakomerno razporejene, napeljavo pa čim bolj skrijte.

Drugič, ne pozabite, da vaše drevo ni nujno videti na določen način ali biti profesionalno okrašeno, da bi bilo veselo. Ključno je najti slog, ki ustreza vam in vaši hiši ter daje vtis, da je božič.

Kako lahko okrasite svoj dom za božič?

Okrasitev doma za božič je čudovit način, kako sprejeti praznični duh ter ustvariti toplo in praznično vzdušje. Tukaj je nekaj idej, ki vam bodo pomagale okrasiti dom za božič:

 • Božično drevo: Božično drevo, ki je osrednji del prazničnega okrasja, lahko okrasite z lučkami, okraski, girlandami in okraskom za drevo. Izberite barvno shemo, ki dopolnjuje notranjost vašega doma.

 • Venčki: Na vhodna vrata in po vsem domu obesite vence. Uporabite lahko tradicionalne zimzelene vence ali pa ste ustvarjalni z venci iz drugih materialov, kot so okraski, storži ali celo suho sadje.

 • Girlande in gubice: Vence in girlande lahko obesite ob ograje, kamine in okenske police. Dodate lahko lučke, okraske ali trakove, da bi povečali njihov praznični videz.

 • Luči: Vezite pravljične lučke po zunanjosti hiše, ob ograjah ali na drevesa in grmovje. V notranjosti namestite lučke na božično drevo, po policah in okoli vrat.

 • Nogavice: Obesite nogavice ob kaminu ali na določenem prostoru za razstavljanje nogavic. Prilagodite jih za vsakega družinskega člana.

 • Sveče: Uporabite sveče v okrasnih držalih, da ustvarite topel ambient. Razmislite o dišečih svečah, ki spominjajo na božične vonjave, kot so cimet, bor ali medenjaki.

 • Nastavitve mize: Priložite jedilna miza prte, podloge, prtičke in namizno posodo. Uporabite osrednje okraske, kot so praznični cvetlični aranžmaji ali sveče.

 • Dekor za kamin: Okrasite ognjišče z girlandami, nogavicami in sezonskimi okraski. Postavite lahko tudi praznično osrednjo točko, kot je venec ali okrasni transparent.

 • Lupinice in figurice: V svoj okras vključite prasketalnike, figurice Božička, snežne krogle in druge dekorativne božične figurice.

 • Zunanji dekor: Ne pozabite na zunanje prostore. Obesite zunanje luči, postavite napihljive okraske in na dvorišču postavite osvetljene severne jelene ali snežake.

 • Okenski dekor: Okna okrasite s prazničnimi okenskimi oklepi, venci ali lučkami, da ustvarite vesel pogled tako od znotraj kot od zunaj.

 • Veranda ali vhod: Na verandi ali vhodu postavite lončene zimzelene rastline, vence in praznične podloge za vrata, da pozdravite goste.

 • Okraski: Oznake obesite na lestence, zavese ali celo na veje rastlin, da se praznično vzdušje razširi po vašem domu.

 • Praznična posteljnina: Za ustvarjanje prijetnega vzdušja v spalnicah zamenjajte običajno posteljnino s posteljnino s prazničnimi motivi.

 • Dekor stopnišča: Za eleganten dotik ovijte girlande okoli stopniščnih ograj in dodajte pentlje, okraske ali trakove.

 • DIY obrti: Ustvarite lastne božične okraske z izdelki DIY, kot so domači okraski, papirnate snežinke in umetnine s praznično tematiko.

 • Adventni koledar: Adventni koledar, tradicionalni ali sodobni, vključite v svoj dekor in tako odštevajte dneve do božiča.

Ne pozabite, da je ključ do uspešne božične dekoracije v tem, da vanjo vnesete svoj osebni slog in želje. Ne glede na to, ali imate raje klasičen, rustikalen, sodoben ali muhast videz, je cilj ustvariti praznično okolje, ki v vaš dom vnese veselje in praznični duh.

Za praznično vzdušje lahko kupite tudi druge predmete za Božična dekoracija , kot so božična posoda in božični tekstil.