Nož za kruh Zwilling

4 items total
Nož za kruh FIVE STAR, 20 cm, Zwilling
Nož za kruh FIVE STAR, 20 cm, Zwilling
Na zalogi na spletu (2 pcs)
95 €
ZW30046201
Pekovski nož GOURMET, 26 cm, Zwilling
Pekovski nož GOURMET, 26 cm, Zwilling
Na zalogi na spletu (2 pcs)
82,70 €
ZW36122261
Nož za kruh FOUR STAR, 20 cm, Zwilling
99,99 € –9 %
Nož za kruh FOUR STAR, 20 cm, Zwilling
Na zalogi na spletu (2 pcs)
90 €
ZW31076201
Pekovski nož TWIN GRIP, 11 cm, Zwilling
16,49 € –9 %
Pekovski nož TWIN GRIP, 11 cm, Zwilling
Na zalogi na spletu (6 pcs)
15 €
ZW38726110

Zwilling vrhunski noži za pecivo
✓ Vrhunska kakovost, vzdržljivost in izjemno ostra rezila
✓ Noži za domače kuharje in profesionalce
✓ Nemška blagovna znamka Zwilling - tradicija v kombinaciji z inovacijami

Vrhunska blagovna znamka Zwilling se ponaša z visokokakovostnimi nazobčanimi rezili, ki so v proizvodnji kaljena z zamrzovanjem s tehnologijo FRIODUR® za večjo trdoto, žilavost in odpornost proti koroziji. Ergonomski ročaji so izdelani iz visokokakovostne sintetike z aplikacijo iz nerjavečega jekla.

ZWILLING J. A. Henckels je pomembna nemška blagovna znamka, ki je ena najstarejših na svetu. Že od leta 1731 proizvaja vrhunske izdelke iz najboljših materialov. Specializirana je zlasti za proizvodnjo nožev, pri čemer uporablja številne inovativne in sodobne postopke, kot je metoda kaljenja jekla FRIODUR®. Vendar pa ponudba te blagovne znamke vključuje tudi številne druge visokokakovostne izdelke, kot so jedilni pribor, posoda iz nerjavečega jekla, ponve, kuhinjski pripomočki in pribor za nože.

Raziščite svet slaščičarskih nožev Zwilling, kjer se natančnost združuje z vsestranskostjo. Naša zbirka ponuja raznoliko paleto visokokakovostnih nožev za kruh, ki so nepogrešljivi v vsaki kuhinji.

Noži za kruh Zwilling slovijo po izjemni izdelavi in zmogljivosti. Ti noži brez težav režejo hrustljave hlebce in nežno pecivo ter vsakič poskrbijo za popolne rezine.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi in oblikami, ki ustrezajo vašim kulinaričnim potrebam in željam. Ne glede na to, ali potrebujete klasičen nazobčan nož za kruh ali moderno, elegantno možnost, imamo popolno orodje za vašo kuhinjo.

Ergonomski ročaji Zwillingovih nožev za kruh zagotavljajo udobje in nadzor, zato je rezanje kruha preprosto. S temi noži v roki boste zlahka ustvarili rezine, primerne za peko.

Naložite v najboljše za svojo kuhinjo in izboljšajte svojo izkušnjo rezanja kruha. Tako profesionalni peki kot domači kuharji zaupajo nožem za kruh Zwilling zaradi njihove vrhunske kakovosti in zmogljivosti.

Nadgradite svojo kuhinjsko opremo in še danes raziščite našo zbirko nožev za kruh Zwilling. Odkrijte popoln nož, ki vam bo pomagal doseči popolne rezine kruha za sendviče, hrenovke in drugo.