Vok ALBA, 30 cm, Ballarini

Code: BAL1000252
Brand: Ballarini
94,77 € –15 %
Vok ALBA, 30 cm, Ballarini
94,77 € –15 % 80,40 €
Razprodano
The item has been sold out…

Preizkusite kuhalnico Wok z edinstveno neprijemljivo površino italijanskega proizvajalca Ballarini iz kolekcije Alba. Premer 30 cm.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Alba Wok, 30 cm

Ponev Wok je namenjena predvsem za zelo hitro kuhanje mesa ali zelenjave. Ta vsestranska globoka ponev je kot nalašč za pripravo receptov iz azijske kuhinje - kitajska, tajska in vietnamska kuhinja imajo celo vrsto receptov, ki jih ne morete pripraviti brez voka. Zaradi posebne oblike in nelepljive površine ponve KERAVIS uporabite veliko manj olja ali maščobe, zato je kuhanje v tej vrsti ponve veliko bolj zdravo.

  • Priporočamo ročno pranje
  • Ponev z nelepljivo prevleko, primerna za indukcijo
  • Brez PFOA
  • Visoka vzdržljivost - uporabite lahko tudi kovinske obračalnike
  • Garancija za proizvodne napake 5 let

Italijanske ponve Ballarini niso le oblikovalski biser za vašo kuhinjo, temveč so zaradi italijanske natančnosti tudi zelo kakovostne. Neprijemljive ponve iz kolekcije Alba so aluminijaste, pri čemer je aluminijasta plošča pod visokim pritiskom oblikovana v želeno obliko. Kakovostne ponve Alba brez prijema so idealen pripomoček za cvrtje jajc, praženje zelenjave, krompirjeve palačinke ali palačinke. Ponev iz kolekcije Alba lahko zaradi ročaja iz nerjavečega jekla postavite v pečico.

Indukcija

Tudi dvojno dno ponve ima svoj namen. Plast iz jekla in aluminija z vdolbinami ne zagotavlja le hitrejše absorpcije toplote, temveč so te ponve primerne tudi za indukcijo.

Površina

Neprijemljiva, zelo odporna površina KERAVIS je sestavljena iz treh plasti, ki so ojačane s keramičnimi delci. Pri peki brez tekočine so odporne na visoke temperature (peka na žaru do 250 °C). KERAVIS ne vsebuje PFOA in je odporen tudi na kovinske pripomočke.

Ročaj

Ergonomsko oblikovan ročaj je toplotno izoliran, zato se pri kuhanju na štedilniku ne boste opekli. Ročaj je izdelan iz nerjavečega jekla, zato lahko ponev iz kolekcije Alba brez skrbi postavite v pečico.

Additional parameters

Category: Woki
Weight: 1.5 kg
Material: Aluminij
Vrsta izdelka: WOK
Informacije o izdelku: Primerno za indukcijski štedilnik
Margin: D
Velikost: 30 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: