Stenske luči

12 items total
Stenska svetilka KAISER IDELL, 16 cm, črna, Fritz Hansen
New
655 €
FH63702408
LED stenska dekoracija RAINBOW, 51 cm, Seletti
290 €
SLT13018
LED stenska dekoracija SANTA-SATAN, 52 cm, Seletti
390 €
SLT13006
Stenska svetilka BIRD LOOKING LEFT, 33 cm, bela, Seletti
168 €
SLT14734
Stenska svetilka BIRD LOOKING LEFT, 33 cm, črna, Seletti
168 €
SLT14737
Stenska svetilka BIRD LOOKING RIGHT, 33 cm, bela, Seletti
168 €
SLT14731
Stenska svetilka BIRD LOOKING RIGHT, 33 cm, črna, Seletti
168 €
SLT14738
Stenska svetilka EDGE, medenina, Hübsch
Stenska svetilka EDGE, medenina, Hübsch
Na zalogi na spletu (4 pcs)
129 €
HU990708
Stenska svetilka HALO, 25 cm, jantar, Hübsch
149 €
HU991203
Stenska svetilka KUMU, bela, Hübsch
Stenska svetilka KUMU, bela, Hübsch
Na zalogi na spletu (2 pcs)
109 €
HU991313
Stenska svetilka MONKEY HANGING RIGHT HAND, 65 cm, bela, Seletti
320 €
SLT14879
Stenska svetilka SPARROW TAKING OFF, 100 cm, bela, Seletti
129 €
SLT15315

Stenske svetilke - eleganten in funkcionalen dodatek vašemu domu

Kaj so stenske svetilke?

Stenske svetilke so svetila, ki se za osvetlitev pritrdijo na steno. Pogosto služijo kot naglasna, splošna ali dekorativna razsvetljava. Naše stenske svetilke so na voljo v številnih modelih, ki se ujemajo z vašim dekorjem, in so eleganten način za zagotavljanje svetlobe in ambienta v katerem koli prostoru v vašem domu.

Kam lahko namestim stensko svetilko?

Stenske svetilke je mogoče namestiti na različnih mestih, tako da zagotavljajo estetsko in praktično osvetlitev. Dobro se obnesejo v dnevnih prostorih in spalnicah, kjer jih lahko namestite nad bralne kotičke, na stene ob posteljah ali na obeh straneh kavčev, da zagotovijo koncentrirano osvetlitev opravil in ustvarijo prijetno vzdušje.

Poleg tega so stenske svetilke praktične tudi za hodnike in vhode, kjer nudijo pridih razkošja. Postavite jih lahko ob vhodu ali ob stenah hodnika, da ustvarite toplo in prijetno vzdušje, ki bo na obiskovalce naredilo dober vtis. Da bi dosegli želeni slog, se lahko odločite tudi za eksperimentiranje s postavitvijo stenskih svetilk.

Kaj upoštevati pri nakupu stenske luči?

Ključnega pomena je, da se najprej odločite, zakaj kupujete stensko svetilko, preden razmislite o vrsti stenske svetilke, ki jo dodajate v košarico. To je odvisno predvsem od tega, kakšno stensko svetilko potrebujete, pa tudi od vaših potreb, oblikovanja in dekorativnih ciljev. Barvne sheme so umetniška tapiserija, ki lahko preoblikuje prostor, vzbuja čustva, določa razpoloženje in izboljšuje splošno estetiko. Izbira barv in njihovih kombinacij lahko ustvari harmonijo, kontrast ali osrednje točke v prostoru. Ko določite svoje posebne zahteve, je treba upoštevati slog, velikost in vrsto svetlobe stenske svetilke.

Katero luč izbrati? Toplo ali hladno?3

Topla svetloba ustvarja prijeten in vabljiv ambient. Običajno ima rumenkast odtenek kot svetloba sveč ali klasičnih žarnic. Topla svetloba se pogosto uporablja v dnevnih sobah, spalnicah in jedilnicah, kjer je zaželeno sproščujoče in intimno vzdušje.

Po drugi strani pa hladna svetloba oddaja svetlejši in modrikasto bel ton. Ponazarja naravno dnevno svetlobo in je pogosto povezana z bolj energičnim in osredotočenim okoljem. Hladna svetloba se pogosto uporablja v pisarnah, kuhinjah, na delovnih mestih in povsod tam, kjer je potrebna dobra vidljivost in koncentracija.

Oglejte si tudi druge svetilke, vključno s stropnimi in namiznimi svetilkami.