Set desk za rezanje INDEX, 34 x 24 cm, s stojalom, grafitna, Joseph Joseph

Code: JS60135
94 € –14 %
Set desk za rezanje INDEX, 34 x 24 cm, s stojalom, grafitna, Joseph Joseph
94 € –14 % 80 €
Razprodano
The item has been sold out…

Stojalo z deskami 34 x 24 cm grafit Index™ vključuje:

 • 1x plastična deska za rezanje z žlebom - za meso
 • 1x plastična deska za rezanje - za ribe
 • 1x plastična deska za rezanje z robom - za zelenjavo
 • 1x plastična deska za rezanje z žlebovi - za pecivo
 • 1x plastično stojalo

Detailed information

Product detailed description

Oblikovalski izziv Joseph Joseph: praktično in elegantno shranjevanje rezalnih desk

Rešitev: stojalo s kazalkami

Prednosti plastičnih desk za rezanje so vsekakor enostavno vzdrževanje, higiena in predvsem dejstvo, da so občutljive na naše nože. Cilj oblikovalcev je bil tokrat zagotoviti deske za rezanje, ki jih je mogoče položiti na delovno površino, izdelati edinstvene deske za rezanje, ki bodo 100-odstotno izpolnile svoj namen, in rešiti njihovo elegantno shranjevanje. Stojalo za desko za sekljanje Index je komplet za najpogostejša opravila v kuhinji. Vsaka deska za rezanje ima svojo edinstveno barvo in grafične oznake.

 • Rezalna deska za rezanje mesa
 • Rezalna deska za rezanje rib in spolzkih sestavin
 • Deska za rezanje peciva
 • Deska za rezanje zelenjave in sadja
 • Deska, postavljena v stojalo
 • Univerzalna uporaba
 • Grafične oznake za lažjo izbiro
 • Deske za rezanje, ki jih lahko pomivate v pomivalnem stroju
 • Stojalo obrišite le z vlažno krpo
 • Na voljo v več velikostih in več različicah stojala

Plastične deske za nože so poleg lesenih idealne za ohranjanje nožev v odličnem stanju. Za razliko od lesenih desk pa so plastične plošče bolj trpežne in enostavne za vzdrževanje. Z uporabo se na deskah za rezanje razvije patina v obliki sledi rezanja. Črte ne vplivajo na funkcionalnost deske za rezanje, temveč so le dokaz, da ste se odločili za uporabo mehkejših desk za rezanje, ki ne poškodujejo rezil vaših nožev.

Nadgradnja običajnih kuhinjskih pripomočkov je cilj Joseph Joseph in njihovih oblikovalcev že od leta 2003. Brata Richard in Anthony Joseph sta se odločila, da bosta izkušnje iz študija oblikovanja izdelkov prenesla v svoje podjetje. Njihovo navdušenje nad inovacijami vsako sezono prinese nove izdelke in nove privlačne barvne linije. Vsak posamezen izdelek je rezultat razvoja, ki je bil usmerjen k maksimalni funkcionalnosti, varnosti in vizualni privlačnosti. Izdelki, ki so nastali, vzbujajo navdušenje in prinašajo veselje, ne le s svojim igrivim dizajnom, temveč tudi s presenetljivo praktičnostjo, ki vam bo všeč že ob prvi uporabi. Joseph Joseph ne zmaguje le pri strankah v več kot 100 državah, temveč vsako leto prejme tudi številne nagrade in nominacije za oblikovanje in inovacije. Velika prodaja in priljubljenost kuhinjskih izdelkov je oblikovalcem omogočila, da so svojo pozornost preusmerili tudi na segment odpadkov in čiščenja, in sicer izven delovnega pulta, natančneje pod njim. Tako lahko stranke zdaj poleg dizajnerskih kuhinjskih pripomočkov uživajo tudi v celoviti, spremenljivi in inteligentni rešitvi za odpadke in recikliranje, ki se popolnoma prilega sodobnemu načinu življenja. tako Joseph Joseph ni več le zagotovilo za vrhunsko oblikovanje in kakovost, temveč tudi priložnost za spremembo vašega življenjskega sloga

Additional parameters

Category: Deske za rezanje
Weight: 2.62 kg
Barva: Siva
Material: Plastika
Število kosov v kompletu: 5 kos
Vrsta izdelka: Deska za rezanje
Informacije o izdelku: Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Kolekcija: Joseph Joseph Index™
Margin: A
Velikost: 24 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: